25 / 04 / 2024

Bolu yıkım

Bolu yıkım

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Bolu'da 4 bin 500'den fazla metruk bina yıkıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dereceören köyünde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bolu'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz, "Şu an 4 bin 500'ün üzerinde metruk durumdaki binalar ile bu tür yapıları Bolu'da yıktık" dedi.

Bolu’da yayla evlerinin yıkım kararına tepki!

Bolu’da Yakuplar Köyü Yaylası’nda bulunan 4 ev için yıkım kararı çıktı. Yıkım kararıyla şok olan köylüler için destek git gide büyüyor.

Bolu'da evinden çıkmayan adam yıkımı durdurdu!

Bolu'nun Semerkant Mahallesi'nde yaklaşık 50 yıllık olduğu belirtilen 4 katlı sıvasız bina kentsel dönüşüm kapsamına aldı. Evin sahibi Hasan Helvacı, evinin yıkıma evinin kapısın kilitleyip dışarıya çıkmayarak engel oldu.

Bolu'da yıkım kararı gelen evi sahibi yıktı!

Bolu’da yaşayan 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer, yıkım kararı verilen evini, ekipler gelmeden kendisi yıktı.

Bolu'da ruhsatsız binaların yıkımı devam ediyor!

Yeniakçakavak Yaylası'nda inşaat halindeki 3 ruhsatsız bina, İl Özel İdaresi ekiplerince yıkıldı. İl Özel İdaresi ekipleri, Yeniakçakavak Yaylası'nda ruhsatsız inşa edilen 3 binayı iş makineleriyle yıktı.

Bolu yaylalarındaki yıkım kavgası büyüyor! 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaylalarda devam  eden yıkım işlemleri nedeniyle çıkan kavga hakkında açıklama yaptı. Özcan açıklamasında, “Bize bu talimatları gönderenler sayın valimize de söylüyorum. Önce bunlarla ilgili bize talimat versinler”  dedi. 

Bolu'da yıkımına karar verilen yayla evleri meclis gündeminde!

Bolu'da İmar Kanunu kapsamında yıkımına karar verilen yayla evlerinin sayısı ve yıkım kriterleri meclis gündemine taşındı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bolu'da 25 yayla evi için verilen yıkım kararına tepki!

Bolu'da kaçak yapıldığı belirlenen 25 yayla evi için yıkım kararı verildi. Köylüler bu duruma tepkilerini eylem yaparak gösterdi.

Bolu’da yayla evlerinin yıkım kararına tepki!

Bolu’da Yakuplar Köyü Yaylası’nda bulunan 4 ev için yıkım kararı çıktı. Yıkım kararıyla şok olan köylüler için destek git gide büyüyor.

Bolu'da yıkım kararı gelen evi sahibi yıktı!

Bolu’da yaşayan 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer, yıkım kararı verilen evini, ekipler gelmeden kendisi yıktı.

Bolu Belediyesi'nin yıkım kararına yargı engeli!

3 yıllık sözleşme yaparak kiraya verdiği işyeri için 15 ay sonra kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı aldı. İşyeri sahibi, mahkemeye başvurarak yıkımı ihtiyati tedbir kararı ile durdurdu.

Bolu'daki tarihi binanın yıkımı için oturanlara ek süre verildi!

Büyük Camii’nin karşısındaki 1800’lü yılların sonundan bugüne kadar geçirdiği 4 büyük depreme rağmen hiçbir hasar almadan ayakta duran 1,5 katlı 5 dükkanın yıkımı için içinde oturanlara süre verildi.

Bolu'da olaylı yıkım!

Halk Evi binasının yıkımına karşı çıkan grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkan'ın yıkımı engellemek için kepçenin önüne geçtiği olaylar sırasında 8 kişi gözaltına alındı..

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Bolu yıkım Haberi

Bolu yıkım

Bolu'da Orman İşletme Müdürlüğü sınırları içerisinde yer alan Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde bulunan ve daha önce yasal işlem uygulanan kaçak yapılarla ilgili dava açıldı. 

Bolu Gündem'de yer alan kaçak yapılarla ilgili yargılama sonucunda mahkeme tarafından müsadere kararı alındı. Verilen yargı kararları neticesinde kaçak yapılar müsadere edilerek daha önce de belirlenen tarihte iş makineleriyle yıkıldı. Yetkililer tarafından bundan sonra da ormanlık alanlarda kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceği belirtildi.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar...