29 / 03 / 2024

Bomonti Business Center ofisleri

Bomonti Business Center ofisleri

Bomonti Business Center’ da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor. İstanbul’un kalbi Bomonti’de yer alan Bomonti Business Center ofis kiralamak isteyen firmaların birinci tercihi oluyor...

Bomonti Business Center’da son ofisler!

Bomonti Business Center’ da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor. İstanbul’un kalbi Bomonti’de yer alan Bomonti Business Center ofis kiralamak isteyen firmaların birinci tercihi oluyor...

Bomonti Business Center’da son ofislerin satışı yapılıyor!

Önemli ofis merkezi haline gelen İstanbul’da, yeni ofis arzı sürüyor. Peker Grup’ un Bomonti’ de hayata geçirdiği Bomonti Business Center’ da son ofislerin satışı yapılıyor...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Royal Marin’de kaptan sizsiniz!

Keşfetme merakıyla başlayan bir yolculuk, yeni nesil mimari anlayış ve sınırların dışında bir tasarım… Royal Group, tüm bu özellikleri tek bir projede birleştiriyor ve kalıplara ve alışılmış düzene meydan okuyor. Royal Group, Royal Marin Business Center ile iş dünyasının dümenini Kartal’a kırıyor.

Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor!

Sektöre ve geleceğin mimari anlayışına yön veren Royal Group, Royal Marin Business Center ile hayallerin ötesinde bir projeyle Kartal’da yükseliyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Vogue Business Center, Şubat'ta teslim!

Anadolu Yakası’nın yeni iş merkezi haline gelen Ataşehir’de, bölgenin ofis projelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak inşa edilen Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center’da yüksek kazançlı katların kapıları açıldı!

Yatırımları hızla geri kazandıran proje, Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor.

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Vogue Business Center'da 2017 Şubat'ta teslim!

Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor. Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Facebook'tan daire sattı, sosyal medyayı satış ofisi yaptı!

Ataşehir’de, 105 adet ticari ofisten oluşan Vogue Business Center’ın Facebook, instagram gibi sosyal medya mecralarında yayınlanan ‘Babalar ve Oğullar’ temalı sıradışı kampanyası sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor..

Bomonti Business Center ofisleri Haberi

Bomonti Business Center ofisleri



Peker Grup’un İstanbul Bomonti’de hayata geçirdiği Bomonti Business Center’da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor.



Yerli-yabancı yatırımcıların ve şirketlerin ofis kiralamak için İstanbul’un merkezi lokasyonlarını tercih ettiklerine dikkat çeken Peker Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, lokasyonu ve donatı alanlarıyla en çok tercih edilen ofis projelerinden olduklarını söyledi.  



27 katlı tek kuleden meydana gelen Bomonti Business Center projesinin 22 katı ofislere ayrıldı. Yüksekliği 102 metre olup 5 Bodrum kat, 1 zemin kat ve 22 ofis katından oluşuyor. 800 metrekare tam ofis katları 4’e...