25 / 04 / 2024

Bomonti tekel projeleri

Bomonti tekel projeleri

2006 yılında Şişli Bomonti'deki bira fabrikasını alan IC Holding, Tekel'e ait fabrikanın bulunduğu yere Arap yatırımcılarla birlikte otel, konferans salonu ve İstanbul'un en büyük kongre merkezini yapacakmış.

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Bomonti'de konut projeleri prim yapmaya devam edecek!

İstanbul’un yükselen değeri Bomonti konut üreticilerinin yatırım adresi haline geldi. Bölgede hayata geçen projelerde konutlara ilgi oldukça fazla. Emin Maltepe, projelerdeki satış ve kiralamalara çok ciddi talep olduğunu söyledi.

2006 yılında Arap yatırımcılar Bomonti'nin peşinde!

2006 yılında Şişli Bomonti'deki bira fabrikasını alan IC Holding, Tekel'e ait fabrikanın bulunduğu yere Arap yatırımcılarla birlikte otel, konferans salonu ve İstanbul'un en büyük kongre merkezini yapacakmış.

Bomonti İstanbul'un en önemli rezidans bölgelerinden biri oldu!

Tekel Bira Fabrikası başta olmak üzere tekstilden gıdaya çeşitli fabrikalara ev sahipliği yapan Bomonti, son 10 yıldır ciddi bir dönüşüm içinde. Bölgede ortalama metrekare fiyatı 4 bin 500 dolara ulaştı.

Tarihi semt Bomonti'de dönüşüm yaşanıyor!

İstanbul’un kalbinde özel bir konuma sahip tarihi Bomonti semti, son yıllarda dünyaca ünlü markaların geliştirdiği konut projeleri ve eğlence dünyasının büyük isimlerinin gelişiyle bir dönüşüm yaşıyor.

Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis, Parima Merter ve İTower Bomonti ofis projeleri için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya "Fer Yapı'dan ofis dünyasında 100 yılın fırsatı" sloganıyla tanıtılıyor.

Ofton İnşaat Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de projelere hazırlanıyor!

"Elysium" markası ile konut projeleri geliştiren Ofton İnşaat, 2015 yılında da yeni projelere hazırlanıyor. Ofton İnşaat İstandul'da Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de yeni projeler inşa edecek.

Bomonti projelerinin havadan genel videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Bomonti'de yer alan Rxos Bomonti, Anthill, Now Bomonti Elysium Fantastic, Hilton Bomonti Otel, Bomonti Business Center ve İTower projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Bomonti konut projelerinin havadan görüntüleri!

İstanbul Avrupa yakasında Şişli Bomonti'de yer alan konut ve ofis projeleri 27 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Bomonti bölgesindeki projelerinin havadan görüntüleri!

Bomonti bölgesinde yer alan projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Sinpaş GYO"nun Bomonti projesi Mart 2012"de satışa çıkacak!

Başarılı konut projeleri hayata geçirmiş olan Sinpaş GYO"nun şžişli Bomonti"de hayata geçireceği rezidans projesi 2012 yılının Mart ayında satışa sunulacak

Mar Yapı'dan Güneşli ve Basın Ekspres'e konut projeleri!

Mar Yapı 2012 yılı planlarını tamamladı. Şirket, Güneşli'ye ve Basın Ekspres'e konut projeleri yapacak. Güneşli dışına da çıkmayı hedefleyen şirket, Haliç ve Bomonti'ye göz koydu

Bomonti tekel projeleri Haberi

Bomonti tekel projeleri



Bomonti ihalesini aldı, Arap yatırımcılar peşinde


Bomonti'deki Tekel fabrikasını ihaleyle alan IC Holding'in patronu İbrahim Çeçen, birçok Körfez ülkesinden ortaklık teklifi aldıklarını, buraya kongre ve alışveriş merkezi yapacaklarını söyledi


     Şişli Bomonti'deki Tekel'e ait bira fabrikasını iptal edilen ihaleden sonra yapılan yeni ihalede 5 katı yüksek fiyata alan IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, burada 1000 yataklı oteli ve 3 bin 500 kişilik konferans salonu ile İstanbul'un en büyük kongre merkezini hayata geçireceklerini söyledi. 

     Çeçen, proje maliyetini 170 milyon dolar olarak belirledikleri kompleks için Katar, Dubai ve Ürdün gibi Körfez ülkelerinden şirketler başta olmak üzere Uzakdoğu'dan da...