26 / 04 / 2024

borçim çimento kütahya fabrikası

borçim çimento kütahya fabrikası

Borçim Çimento, Türkiye'nin en fazla bor maden rezervine sahip Kütahya Emet'te fabrika kuracak...

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Kütahya Merkez Parmakören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya'nın Merkez İlçesi İnköy Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kütahya Eskigediz'de yollar yenileniyor!

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına hız veriliyor.Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, belediye tarafından Akçaalan Mahallesi Belediye Caddesinde yapılan düzenleme çalışmalarında 4 bin metrekare kilitli parke taşı kullanılacağını söyledi

Kütahya Bor Tuzu Ocağı projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi'nde bulunan Bor Tuzu Ocağı İşletme İzin Alanının Genişletilmesi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Kütahya şantiye alanına döndü!

Kütahya Belediyesinin 120 ayrı noktada başlattığı çalışmalar son hızı ile devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun seçim beyannamesinde yer alan projeler tek tek hayata geçiyor.

Kütahya'da kentsel dönüşüm başladı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Saraçoğlu, göreve geldikleri günden itibaren katılımcı belediyecilik anlayışını benimsediklerini söyledi.

Kütahya kentsel dönüşümde ilk adımlar atıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Başkan Saraçoğlu, kentsel dönüşüm başta olmak üzere bir çok büyük projede de ilk adımların atıldığını anlattı.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya değişiyor ve dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Saraçoğlu, seçim öncesi vaad edilen projelerden 20'sinin ilk 9 ay da hayata geçirildiğini bildirdi.

Kütahya'ya 2 yeni okul yapılacak!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kütahya’ya 2 yeni okul binası daha yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Avcı, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Sevgi Yolu üzerindeki seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti.

Traçim Çimento İğneada'ya liman kuracak!

Vize'de kurulu Traçim Çimento'nun İğneada'da kurmayı planladığı liman hem turizm hem de balıkçılık sektörüne darbe vuracak. Traçim 2012 yılında İğneada Liman’ına çimento yükleme boşaltma limanı için müracaat etmişti.

DeFacto, Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya Yerli ve yabancı birçok markayı ilk kez bölge halkı ile buluşturuyor...

Sera Kütahya’da 23 Nisan Çocuk Şenliği!

Anadolu’nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, 23 Nisan’da çocukları bekliyor. Sera Kütahya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla kutluyor...

borçim çimento kütahya fabrikası Haberi

borçim çimento kütahya fabrikası
Türkiye'nin en fazla bor maden rezervine sahip Kütahya Emet'te fabrika kurulacak. Borçim Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kemal Yıldırım, Emet Ovacık'ta bir fabrika kuracaklarını, inşasına Haziran ayından itibaren başlanacağını söyledi.Yıldırım, Türkiye'de ik kez Türk tipi bor katkılı çimento üreteceklerini...