20 / 04 / 2024

Bornova Çamdibi yol düzenlemeleri

Bornova Çamdibi yol düzenlemeleri

Yaklaşık 2 ay sonra ulaşıma açılacak yeni yol düzenlemesi sayesinde özellikle haftasonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi, Forum Bornova girişinin de rahatlaması hedefleniyor.

Bornova’daki kaçak 800 villa için harekete geçildi!

İzmir’de vatandaşların özellikle hafta sonu nefes alabilmek için gittiği Bornova’daki Çiçekliköy, Yakaköy ve Beşyol gibi yerlerde artan kaçak yapılanmanın engellenmesi için harekete geçildi. 2017'den sonra yapılan villaların yıkımına başlanırken, toplam 800’den fazla yapının yıkılacağı belirtildi. 

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

20 soruda DAP Bornova projesi!

İzmir Bornova Çamdibi'nde hayata geçirilen DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. İşte 20 soruda DAP Bornova projesi...

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

Coordinat Bornova'nın yarısı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova Projesi'nde, satışlar yüzde 50'ye ulaştı.

İzmir Çamdibi imar planları bitmek üzere!

İzmir Müteahhitler Federasyonu'na konuk olan Bornova Belediye başkanı Olgun Atilla, müteahhitlerin sorularını cevapladı.Atilla, “Çamdibi’nde planlarımızı bitirmek üzereyiz." dedi.

Coordinat Bornova, lansmanda yüzde 50 satışa yaklaştı!

İzmirli DRC Grup’un Bornova Ağaçlıyol’da yapımına başladığı ve Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız konut projesi unvanına sahip Coordinat Bornova, daha temel aşamasında hızlı bir satış grafiği yakaladı.

Yeni Bornova Stadı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediye’sinin Doğanlar’da yapımını birlikte üstlendiği 12 bin 500 seyirci kapasiteli statta sona yaklaşılırken, Büyükşehir Belediyesi’nden bir hamle de yol düzenlemelerine geldi.

Bornova Belediyesi yol çalışmaları ne durumda?

BORNOVA'yı geleceğe hazırlayan Bornova Belediyesi, ilçede trafik sıkıntısı yaşanmaması için yollar, köprüler ve kavşak projelerini ard arda hayata geçiriyor.

Coordinat Bornova'da konutların yüzde 40'ı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da yapımına başlanan Coordinat Bornova projesi, aidatsız - kira garantili sistemi ve çevreci uygulamalarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Coordinat Bornova ön talep topluyor! 1+0'lar 184 TL'ye!

İzmir Bornova Ağaçlıyol'da yükselen proje toplamda 500 adet daireden meydana geliyor. Ön talep süreci devam eden projede daire satışları Ekim ayında başlayacak. Projedeki 1+0'lar 184 TL'ye satışta.

Bornova Çamdibi yol düzenlemeleri Haberi

Bornova Çamdibi yol düzenlemeleri

Bornova Belediyesi, Çamdibi'nden Kazım Dirik Mahallesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne geçişi sağlayacak yol düzenlemesini tamamlıyor. Yaklaşık 2 ay sonra ulaşıma açılacak yeni yol düzenlemesi sayesinde özellikle haftasonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi, Forum Bornova girişinin de rahatlaması hedefleniyor. Yapılan düzenlemelerin ikinci aşamasında Şifa Üniversitesi Hastanesi önünden Ege Üniversitesi Hastanesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. 600 metrelik yeni yol Kavşak, belediye'nin yaptığı 600 metrelik yeni yol ile rahatlatılacak. Yol, otoyoldan gelen araçlarla Çamdibi Altındağ Bölgesi'nden gelen araçların kavşakta karşılaşıp yoğunluğa neden olmaları önlenecek. 


Milliyet...