20 / 04 / 2024

Bornova-Manisa yolu üst geçit yapım

Bornova-Manisa yolu üst geçit yapım

İzmir Büyükşehir belediyesi, karşıdan karşıya geçmek için son 3 yılda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bornova-Manisa yoluna üst geçit yapma kararı aldı. 15 Aralık'ta yapılacak ihalenin ardından, geçit 5 ayda vatandaşların kullanıma sunulacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Jens Bischof: İstanbul Havalimanı olağanüstü bir proje!

İstanbul Havalimanı’nın modern ve verimli olacağını ifade eden Hava yolu şirketi SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, İstanbul Havalimanı’nın olağanüstü bir proje olduğunu söyledi...

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Türk IC İçtaş İnşaat ile İtalyan Astaldi, Rusya'da tramvay yolu yapacak!

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi konsorsiyumu ile St. Petersburg arasında tramvay yolu inşaatı için protokol imzalaması yapıldı. 

Dap İzmir Bornova ödeme seçenekleri 2018!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir Evleri'nde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor..

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

DRC Grup tarafından imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 196 bin TL'den başlıyor.

Manisa'da 150 inşaat mühürlendi!

Manisa Soma'da yaklaşık 150 inşaat mühürlendi.Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Konuyu bir üst mahkemeye taşıdık." dedi.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Manisa Evciler'in üst yapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Evciler Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Manisa Gölmarmara'da sıra üst yapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tamamladığı altyapı çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Bornova-Manisa yolu üst geçit yapım Haberi

Bornova-Manisa yolu üst geçit yapım

 İzmir Büyükşehir belediyesi, karşıdan karşıya geçmek için son 3 yılda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bornova-Manisa yoluna üst geçit yapma kararı aldı. 15 Aralık'ta yapılacak ihalenin ardından, geçit 5 ayda vatandaşların kullanıma sunulacak. 


Bornova Erzene Mahallesi ve Evka-3 Metro istasyonunu tam ortadan kesen 6 şeritlik İstanbul Caddesi için vatandaşlar üst geçit isteğiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Habertürk Egeli'nin de gündeme getirdiği konunun ardından belediye, bölgeye üst geçit yapmak için ihaleye çıktı. 15 Aralık tarihinde yapılacak ihalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. İnşaat 150 gün içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. 


Habertürk...