19 / 04 / 2024

Borsa İstanbul Bahçelievler binası

Borsa İstanbul Bahçelievler binası

İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın binası, International Property Awards’ın Avrupa ayağı European Property Awards’da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödül aldı.

Borsa İstanbul'un Bahçelievler’deki binası Avrupa'dan ödül aldı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın Bahçelievler’deki binası, en iyi ofis mimarisi dalında Avrupa'dan ödül aldı.

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de Poyraz Gravi tarafından açıldı. 

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Bahçelievler'deki patlamada çevredeki binalar hasar gördü!

İstanbul Bahçelievler'de 1 kişinin ölümü 10 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama nedeniyle, yan binalarda da hasar meydana geldi. Bir dairenin oturma odasının duvarı yıkıldı.

Bahçelievler'de ağır hasarlı 3 bina daha yıkıldı!

İstanbul Bahçelievler'de ağır hasarlı olduğu tespit edilen ve haklarında yıkılma kararı verilen 3 bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı...

İstanbul Bahçelievler’de hasar gören 2 bina daha yıkıldı!

İstanbul Bahçelievler’de geçtiğimiz hafta 7 katlı binanın çökmesinin ardından, çevrede hasar gören diğer binalarında yıkımına başlandı...

Bahçelievler'de çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

İstanbul Bahçelievler'de daha önceden boşaltılan bina çöktü. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Bahçelievler'de binanın çökmesine ilişkin soruşturma başlattığını belirtti...

Borsa İstanbul Bahçelievler binası Haberi

Borsa İstanbul Bahçelievler binası

İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın binası, dünyanın en prestijli gayrimenkul ve mimarlık ödüllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards’ın Avrupa ayağı European Property Awards’da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödül aldı.


Bahçelievler-Basın Ekspres Yolu’nun doğu paralelinde yer alan ödüllü binanın inşaatı devam ediyor.  2016 yılı içinde hizmet vermeye başlaması beklenen yeni bina, toplam 2 bin 220 metrekare arsa üzerinde 7 kattan oluşacak. Binanın toplam kullanım alanının ise 7 bin 524 metrekare olması hedefleniyor.  


‘Altın’ ışıklandırma

Betonarme ve çelik konstrüksiyon olarak inşa edilen binada çalışma ofislerinin yanı sıra Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın kasa dairesi de yer alacak. Kasa dairesinin statik hesapları, banka ve ticari kasa yapımında kullanılan uluslararası standart olan “American Society for Testing...