26 / 04 / 2024

Borsa-TOKİ iş birliği

Borsa-TOKİ iş birliği

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

İslam Memiş'ten bu defa borsa tahmini! 15 bin puan için tarih verdi

Gelişmelerle birlikte rekor serisine ara veren Borsa İstanbul yeni günde yükselişine ara vermiyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Borsa İstanbul için rekor verdi. Net tarih veren uzman isim, BİST 100'ün 15 bin puana çıkacağını ifade etti.

Ayçiçeğinin maliyeti 15,5 TL, borsalarda 14,5 ile 15 TL! Çiftçiler aman dikkat! Son dakika fiyatlar açıklandı! 

Çiftçiler, ayçiçeğinin maliyetin 15,5 TL olmasına karşın, borsalarda 14,5 ile 15,00 TL arasında işlem gördüğünü belirterek duruma tepki gösterdi. İşte borsa borsa ayçiçek fiyatları 13 Eylül 2023...

Fuzul GYO'da Borsa İstanbul için geri sayım başladı! Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? 

Fuzul GYO, Borsa İstanbul için gün saymaya başladı. Peki Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Herkesin kafasında aynı soru: Altın mı, borsa mı? İşte uzmanlardan zengin edecek değerlendirmeler...

Yatırımcının getiri arayışı sürerken risk almak istemeyen yatırımcı için mevduat tarafında faizler yüzde 30’lara geldi. Borsa İstanbul’da ise seçim belirsizliği hakim olmasına rağmen orta ve uzun vadeli beklentiler pozitif yönde Altın fiyatları rekora hazırlanıyor.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

Selçuk Geçer Borsa'daki oyunu ifşa etti! 'İçeriden net bilgi!'

Ekonomist Selçuk Geçer, depremin 3. gününde Borsa'daki işlemlerin durdurulmasına yönelik dikkat çeken açıklama yaptı. Geçer, "İçeriden net bilgi" dedi.

Borsa İstanbul için dikkat çeken 5 talep!

7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası kayıpların üç gün içinde yüzde 16'yı aştığı Borsa İstanbul'da işlemler durdurulmuş oldu. İşlemlere kapatılan borsada 'durdurma' işleminin cuma gününe kadar sürmesi talep edilirken, gündeme ise borsaya 10 milyar liralık kaynak girişi sağlayabilecek beş talep gelmiş o

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Ayçiçek hasadında sona geliniyor! Ayçiçek fiyatı hangi borsada ne kadar? 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, ülke genelinde ayçiçeği ekim alanlarının yüzde 10 yükselmesine bağlı şekilde rekoltenin geçen senelere kıyasla yüzde 12-15 arttığını belirtti. Peki ayçiçek fiyatları yükseldi mi, düştü mü? İşte borsa borsa ayçiçek 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

Yerli ayçiçeği ve mısır çeşitleri geliştirilecek! Ayçiçek hangi borsada kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yerli ayçiçeği ve mısır çeşitleri geliştirilecek. Peki son dakika ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada kaç lira oldu? Ayçiçek fiyatlarında son durum ne? İşte borsa borsa ayçiçek 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ayçiçekte hasat dönemi başladı! Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde 14 bin dönüm araziye ekimi gerçekleştirilen yağlık ayçiçeğinin hasadı yapılıyor. Peki ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada ne kadar? Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte borsa borsa ayçiçek 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Borsa-TOKİ iş birliği Haberi

Borsa-TOKİ iş birliği

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından 9-13 Mayıs'ta 3'üncüsü düzenlenecek Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısı Yenikapı Meydanı'ndaki Avrasya Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Hakan Kazancı, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ve Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran katıldı.

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ toplantıda konuşma yaptı. Bu yıl etkinliğe çok daha aktif katılacaklarını belirten Karadağ, inovatif ürünlerle bu yıl katılımcılara ev sahipliğinin ilk nüvesini dağıtacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; Karadağ, ""Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Belki de Etnospor Kültür Festivali'ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz, ekonomimizin büyük şirketlerine ortak olma fırsatı...