09 / 12 / 2025
fuzul

Borusan çevre projeleri

Borusan çevre projeleri

Borusan çevresel sorunlara dikkat çekmek amacıyla ışıklarını kapatıyor. Dünya çevresel sorunlara dikkat çekmek amacı ile gerçekleştiren etkinlik kapsamında 29 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’ da Borusan Grubu binalarında ışıklar sönecek.

TOKİ’den Kayseri ve Erzurum projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kayseri ve Erzurum projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi. Söz konusu projeler Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

TOKİ’nin Ankara Sincan ve Mersin Mezitli projeleri sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Sincan ve Mersin Mezitli projeleri sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Ankara Mamak projeleri resmen başlıyor! 3.5 milyar TL’lik bin 555 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Mamak projeleri resmen başlıyor. 3 milyar 528 milyon TL’ye mal olacak projelerde bin 555 konut bulunuyor. 

TOKİ'nin Adana ve Aksaray projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Adana ve Aksaray projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Kırklareli ve Çorum projeleri için teslim müjdesi geldi!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kırklareli Babaeski ve Çorum Uğurludağ projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ Kırklareli ve Adıyaman projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kırklareli ve Adıyaman projeleri için teslim müjdesi geldi.

TOKİ’nin Amasya ve Balıkesir projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Amasya ve Balıkesir projeleri sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ’nin Antalya, Balıkesir ve Denizli projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Antalya, Balıkesir ve Denizli projeleri için teslim müjdesi geldi. İşte sahiplerine teslim edilecek o projeler…

TOKİ Eskişehir ve Balıkesir projeleri için teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Eskişehir ve Balıkesir projeleri için teslim müjdesi geldi. Her iki projede yer alan konutların teslimleri 8 Ocak 2025 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ, Van projeleri için düğmeye bastı! 4 ilçeye bin 312 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler kapsamında İpekyolu, Özalp, Gevaş ve Muradiye ilçelerinde toplam  bin 312 konut hayata geçirilecek.

TOKİ İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı! 5 projede tam 915 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 915 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projeleri ihaleleri Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak. 

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

Borusan çevre projeleri Haberi

Borusan çevre projeleri

Borusan, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) düzenlediği Dünya Saati projesine bu yıl da destek olarak 1 saat boyunca ışıklarını kapatıyor ve tüm topluma da bu kampanyaya katılarak çevre bilincine katkı sağlama çağrısında bulunuyor. Dünya çevresel sorunlara dikkat çekmek amacıyla gerçekleştiren etkinlik kapsamında 29 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’da Borusan Grubu binalarında ışıklar sönecek.

Dünyanın çevre, iklim değişikliği ve doğal kaynak sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından 2007 yılında başlatılan ve 135 ülkeden 2 milyar insanın katılımıyla gerçekleşen dünyanın en büyük çevre hareketi, “Dünya Saati” etkinliğinde Borusan Grubu şirketleri yine yerini alıyor.

2010 yılından bu yana düzenli olarak bu etkinliği destekleyen Borusan 29 Mart Cumartesi günü saat 20.30 - 21.30 arasında tüm ofislerinde ve yerleşkelerinde ışıkları kapatacak. Bu...