27 / 04 / 2024

Borusan Perili Köşk

Borusan Perili Köşk

2007 yılında Borusan Holding Yönetim Merkezi, Rumelihisarı'nda, Perili Köşk olarak bilinen tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'ne taşınmış. Yeniden restore edilen binada modern bir iş ortamı oluşturulmuş.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Perili Köşk’ olarak adlandırılan 116 yaşındaki tarihi Ragıp Paşa Köşkü satıldı…

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunun açık alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi 1586 Parseldeki 5.215 metrekarelik açık saha alanı Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraya verildi. 

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Borusan Oto Kıbrıs'ın en prestijli tesisini inşa ediyor!

Borusan Oto showroom yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, KKTC’nin en prestijli tesisinin inşaatına başladı.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

Bursa'ya 70 milyon dolarlık enerji yatırım!

Karacabey'in Harmanlık köyüne 70 milyon dolarlık 16 rüzgâr türbini yerleştiren Borusan EnBW Enerji, yapımı tamamlanan tesisini törenle hizmete soktu.

2007 yılında Borusan Holding, Perili Köşk'e taşındı!

2007 yılında Borusan Holding Yönetim Merkezi, Rumelihisarı'nda, Perili Köşk olarak bilinen tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'ne taşınmış. Yeniden restore edilen binada modern bir iş ortamı oluşturulmuş.

2000 yılında Perili Köşk restore ediliyormuş!

2000 yılında Rumelihisarı'ndaki metruk halde duran Yusuf Ziya Paşa Köşkü aslına uygun olarak restore ediliyormuş. 30 yıldır harabe halde durarak adı Perili Köşk'e çıkan görkemli bina Mimar Hakan Kıran tarafından restore edilmiş.

Borusan Perili Köşk Haberi

Borusan Perili Köşk



Borusan artık Perili Köşk'ten yönetilecek


Borusan Holding Yönetim Merkezi, Rumelihisarı'nda, Perili Köşk olarak bilinen tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'ne taşındı. Yeniden, restore edilen tarihi binanın dış görünüşü aynen korunurken, iç mekanlarında son derece modern bir iş ortamı oluşturuldu. 


    ÇELİK, distribütörlük, telekom ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Borusan Holding, Nisan ayında merkezini Rumelihisarı'ndaki Perili Köşk'e taşıdı. 27 Haziran'da ise açılış var. Işık tüpüyle aydınlatılan yönetim merkezinin açılış davetiyelerinde de adı ''Perili Köşk'' olarak geçiyor. Borusan'ın, Rumelihisarı'nda Baltalimanı Caddesi üzerinde, Boğaz'ın en güzel noktalarından birinde yer alan yeni binasının onarım serüveni, 1995 yılında başladı. Yapının rölöve, restitüsyon, restorasyon ve uygulama...