19 / 04 / 2024

Boşanırken mal paylaşımı nasıl yapılır

Boşanırken mal paylaşımı nasıl yapılır

Boşanan Rus çift 7 milyon 500 bin TL değerindeki köşkü paylaşamayınca, mahkeme evin tuğlalı bir bölmeyle iki eşit parçaya ayrılmasına karar verdi.

Boşanırken mal paylaşımı 2015!

Evlilik birliğini sonlandıran eşlere, boşanma sürecinde hangi rejimin uygulanacağı evlilik tarihlerine bağlı oluyor. Peki, boşanırken hangi mallar kime kalır? İşte boşanırken mal paylaşımı 2015...

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Kardeşlerden biri mal paylaşımına itiraz ederse ne olur? Kardeşler arası mal paylaşımı davası ne kadar sürüyor?

Mal paylaşımı özellikle kardeşler arasında meydana gelen bir yasal süreçtir. Kendi aralarında anlaşamayan kardeşler hangi yollara başvurabilir? İşte o detaylar!

Netflix şifre paylaşımı yapanın faturasına yansıma yapacak! Bakın şifre paylaşan ne kadar ödeyecek?

Netflix, kullanıcıların hesaplarını paylaşma alışkanlıklarına yönelik yaptığı sıkı denetimlerin ardından, ABD'deki kullanıcılarından hesap paylaşımı için ücret talep etmeye başladı. Hesap sahibiyle aynı evde yaşamayan kişiler ek ödeme ile hesap paylaşımdan yararlanabilecekler.

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Pek çok banka yeni kampanya başlattılar. Bu bankanın başlattığı kampanya kapsamında, katılımcılara toplamda 600 TL kazanç sağlanacak. Kampanyaya katılmak için belirlenen şartları yerine getiren herkes, tek bir paylaşım yaparak promosyon ödemesini alabilecek.

Kardeşler arasında miras nasıl bölüşülür? Mal paylaşımı yapılmazsa ne olur?

Miras konusunda pek çok kişinin kafasında sorular bulunmaktadır. Özellik mal paylaşımına dair sorular. İşte detaylar!

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır?

Kardeşler arasında çok büyük bir sorunlara yol açan miras paylaşımına dair ayrıntılar merak ediliyor. Peki, kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır? İşte miras paylaşımına dair tüm merak edilenler...

Mirasçılar dikkat! Gayrimenkul paylaşımında bu hususlara dikkat edin!

Bir kimsenin, ölümü üzerine varislerine kalan malları ve borçlarına miras deniyor. Üzerinde gayrimenkuller bulunan bir kişinin vefat etmesi durumunda mirasçılar mal paylaşımının nasıl olacağını merak ediyorlar. Çocuklar ile eşin mirastaki payı ne kadardır? Saklı pay nedir? İşte miras paylaşımı hakkı

Boşanırken ev kimde kalır?

Boşanma kararı alan aileler mal paylaşımının nasıl olacağını ve evde kimin kalması gerektiğini araştırıyor. Peki, boşanırken ev kimde kalır?

Boşanmalarda taşınmaz paylaşımı nasıl yapılır?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Erol Ulusoy bugün kaleme aldığı köşe yazısında boşanan eşler arasında mal paylaşımını kaleme aldı. 

Gayrimenkul paylaşımı sorunlarında arabulucu çözümü!

Gayrimenkul paylaşımında ve miras davalarında birçok problem yaşanıyor. Bu problemler ‘arabulucular’ seçeneğiyle dargınlık, kırgınlık olmadan hızlıca çözülebiliyor.

Küs kardeşler arasında mal paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde küs kardeşler arasında mal paylaşımını yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı.

Boşanırken mal paylaşımı nasıl yapılır Haberi

Boşanırken mal paylaşımı nasıl yapılır

Rusya’da boşanan milyoner bir çift, 2 milyon pound değerindeki (yaklaşık 7 milyon 500 bin TL) köşkü paylaşamayınca, mahkeme evi çift arasında paylaştırmak için ortasına tuğla döşenmesine karar verdi.



Evi iki eşit parçaya bölerek çiftin anlaşmazlığını sonlandırmayı amaçlayan tuğlalı bölme, 45 yaşındaki Margarita Tsvitnenko’nun öfkesini dindirmeye yetmedi. Bunun sebebi ise zengin kadının ikinci katta yer alan yatak odasına çıkan merpenin, kocası Sergey’nin yaşadığı kısımda yer alması.


<#resim3


Tsvitnenko, eviyle ilgili yaşadığı kâbusu kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla paylaştı.



Kocası Sergey ile sorunlu bir boşanma süreci geçiren Tsvitnenko, “Kocamla, sürdürdüğü yasak ilişkilerden ötürü çok problem yaşadık. Bir gün gelip bana boşanmak istediğini söyledi. İki çocuğumuz olduğu ve onu sevdiğim için ben başta boşanmak istemedim fakat evi terk ederek bana boşanma davası açtı”...