19 / 04 / 2024

bostancı city yapı

bostancı city yapı

214 daireden oluşan Bostancı City'de 104 metrekare ile 180 metrekare arasında üç tip daire seçeneği bulunuyor. Mart 2008'de tamamlanacak projede fiyatlar ise 350 bin YTL ile 600 bin YTL arasında değişiyor

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Yıldıray Çelik tarafından kuruldu.

Form City Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Form City Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Turgut Soysal tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Toyota geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı!

Yatırımlarına devam eden Toyota, geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı. Woven City’de zemin seviyesinde üç tür caddeye yer verilecek.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Grow City Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grow City Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Akıncı tarafından kuruldu.

SGK'dan İstanbul'da 27 milyon 231 bin TL'ye satılık 37 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ömür İstanbul, Esenler TOKİ konutları ve Bostancı City'de yer alan 37 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. 

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun yapımına yeniden başlandı!

Bostancı – Dudullu arasını 21 dakikaya düşürmesi beklenen Dudullu-Bostancı Metrosu'nun yapımına yeniden başlandı. Yüzde 70’i tamamlanan hattın 2021 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Yüksek faiz konut almaya engel değil!

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren yüksek faizlerin konut almaya engel olmadığını, projelerde uygun ödeme seçenekleriyle alıcılara kolaylık sağlandığını söyledi.

bostancı city yapı Haberi

bostancı city yapı



Yapı Yatırım Gayrimenkul tarafından Bostancı`da inşa edilen Bostancı City projesi 15 bin metrekare alan üzerinde 8 blokta toplam 214 daireden oluşuyor. 104 metrekare 2+1, 155 metrekare 3+1 ve 180 metrekare 4+1 olmak üzere üç farklı daire seçeneğinin yer aldığı Bostancı City'de fiyatlar ise 350 bin YTL ile 600 bin YTL arasında değişiyor. Özel olarak Yapı Kredi Bankası ve Millennium Bank tarafından kredilendirilen projede dairelerin kat irtifakı çıkması nedeniyle diğer bankalardan da konut kredisi alınabiliyor. Proje Mart 2008'de sahiplerine teslim edilecek. Bostancı E5 karayoluna paralel olarak, bölgenin sahil kesiminde yer alan Bostancı City'de yer alan üst kattaki dairelerde Adalar da görülebiliyor. Yüzme havuzundan bilardo salonuna, fitness...