20 / 04 / 2024

Bozkurt konut ihalesi

Bozkurt konut ihalesi

Kastomonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgenin yeniden ayaklandırılması için çalışmalar devam ediyor. Bölgede 477 konutun ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi.

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

TOKİ Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli'de 119 konut inşa edecek. Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın Efeler 198 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler'de 198 yeni konut hayata geçirecek. Aydın Efeler 198 konut ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 124 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 13 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 981 konut ihalesi 3-4 Aralık'ta!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık, Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık'ta...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 721 konut ihalesi 11-12 Aralık'ta!

TOKİ Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 277 Konut ihalesi 11 Aralık, Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 444 Konut ihalesi 12 Aralık'ta...

TOKİ Düzce 56 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ihalesi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur 655 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Burdur TOKİ 655 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur 655 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Ocak tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bozkurt konut ihalesi Haberi

Bozkurt konut ihalesi

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaraların sarılması için yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TOKİ, DSİ, İller Bankası, belediye, İl Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin bütün ihalelerini tamamladığını aktaran Kaymakam Murat Atıcı "Çalışmalar son hızıyla devam ediyor. İnşallah 6-7 ay içinde inşaatlarımız yüzde 90 bitmiş olacak. Karadeniz'in en güzel ilçesini yeniden inşa ediyoruz. İlçemizde doğal gaz çalışmaları da devam ediyor." bilgisini verdi.

Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık ise sel felaketi sonrasında kamu kurumlarının bölgede önemli çalışmalara imza attığını dile getirdi.

Yanık, "Devletimiz yaraları sarma noktasında hızlı bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Selin hemen ertesi gününden itibaren bakanlarımız nezdinde hemen sahaya inildi, bütün planlamalar yapıldı. Bu planlara uygun olarak ihaleler gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye devam ediliyor." ifadelerine...