23 / 04 / 2024

Bozüyük Kent Konseyi kentsel dönüşüm

Bozüyük Kent Konseyi kentsel dönüşüm

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Bozüyük'te kent yatırımları hizmete geriyor!

Bozüyük'te hayata geçirilen Bozüyük Şehir Müzesi Ve Arşivi hizmete açılacak.

TOKİ Bozüyük 2016 başvuruları!

TOKİ'nin, Bilecik Bozüyük 724 Adet Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında yer alan 82 standar konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bozüyük 2016 başvuruları...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde yer alan 82 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışta. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları kapsamında 108 bin 965 liradan başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 605 liradan başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 82 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 108 bin 965 liradan başlıyor.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri bugün başladı. Toplamda 197 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ 2. Etap Konutları'nın kuraları çekildi!

Bilecik Bozüyük'te yapımı tamamlanan 2. etap TOKİ konutlarında 3.’üncü etap konut satışları için başvuruların sona ermesiyle birlikte kur’a çekimi yapıldı. Kur’ada ismi çıkan vatandaşlar 20-29 Nisan tarihleri arasında sözleşme imzalayacak.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük projesinde daire seçenekleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki satılık daireler için kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları...

Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük Evleri' nde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Bozüyük Kent Konseyi kentsel dönüşüm Haberi

Bozüyük Kent Konseyi kentsel dönüşüm
Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı yapıldı.  Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde düzenlenen toplantıya Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Genel Sekreter Levent Tokmak, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kent Konseyi Çalışma Gruplarının Başkanları ile Belediye Meclis Üyesi İsmail Yemen katıldı.


Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli toplantı açılışında konuştu. Tekeli, “İlçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Bizler bu toplantıları Bozüyük’te yaşayan bireyler olarak bu büyüme ve gelişmeye elimizden geldiği kadar katkı sağlamak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Kent Konseyi olarak yerel yönetim işbirliği ile Bozüyük için yapılacak ne varsa yapmaya hazırız” açıklamasında bulundu.


Toplantıda Bozüyük için önemli adımlar atılabilmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiği belirtti. Ayrıca toplantıda kentsel dönüşüm, Bozüyük’ün ülke genelinde tanıtımına yönelik ve gelişmesi için neler yapılabileceği, Bozüyüklü bayanların üretim yapabilecekleri çalışma...