19 / 04 / 2024

Bozüyüke yeni yol mu yapılıyor

Bozüyüke yeni yol mu yapılıyor

Bozüyük Yeni Mahalle'de Abdullah Sokak'a paralel olarak, imar planına uygun olarak Kabak Deresi Sokak ile eski Atalay Kiremit Fabrikası arasında kalan Aziz Usta Sokak'ta yol açma çalışması yapılarak düzenleniyor.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Hatay Uzunkavak'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Bozüyük'te spor tesislerinin inşaatı sürüyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, asfalt şantiyesinde ve yeni yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile tenis kortunda incelemelerde bulundu.

Hatay Hassa'ya yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Anadolu Yakası’na yeni yol geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası’nda, sahil yolunu E-5 ve TEM Otoyoluna entegre edecek. Yeni yol nereden geçecek?

Hatay'ın 15 ilçesine yeni yol yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay Büyükşehir'den yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

Hatay Samandağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde özveriyle sürdürdüğü bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmalarının önemli bir ayağı da Samandağ ilçesi oldu.

Bozüyüke yeni yol mu yapılıyor Haberi

Bozüyüke yeni yol mu yapılıyor


Bozüyük ilçesinde, yeni yapılaşmaya ve imar planına uygun olarak yapılan çalışmalarla yeni yollar açılarak hizmete sunuluyor. 


Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilce genelinde yürütülen yol düzenleme çalışmaları kapsamında, açılan yeni yollar trafik akışını rahatlatarak vatandaşların ulaşımını kolaylaştırıyor. Bozüyük'te Saraycık mevkiinde 728 konut, cami, okul ve sosyal tesisler olarak yapımına başlanan ve tüm hızıvla devam eden TOKİ konutlarının ilce ile bağlantısını sağlayacak olan yol yapım çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalara paralel olarak yine belediye ekipleri tarafından Yeni Mahalle'de Abdullah Sokak'a paralel olarak, imar planına uygun olarak Kabak Deresi Sokak ile eski Atalay Kiremit Fabrikası arasında kalan Aziz Usta Sokak'ta yol açma çalışması yapılarak düzenleniyor. 


Eskişehir...