19 / 04 / 2024

Braas Divoroll Clima Plus 2S

Braas Divoroll Clima Plus 2S

Braas Çatı Sistemleri’nin yeni ürünü Divoroll Clima Plus 2S, enerji tasarrufu sağlıyor. Divoroll Clima Plus 2S, yeni yapılan çatıların yanı sıra, enerji verimliliği artırılmak istenen çatı yenileme işlerinde de önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Brass Yakaflex ile baca ve duvarlarda güçlü çözüm!

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden beri uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor.

Braas Divoroll Clima Plus 2S enerji tasarrufu sağlıyor!

Braas Çatı Sistemleri’nin yeni ürünü Divoroll Clima Plus 2S, enerji tasarrufu sağlıyor. Divoroll Clima Plus 2S, yeni yapılan çatıların yanı sıra, enerji verimliliği artırılmak istenen çatı yenileme işlerinde de önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Braas Diva Serisi'yle eşsiz renkler çatılarda!

Braas Diva’nın renk geçişleri ile çatılarda gün boyu farklı renk algıları ve gölge efektleri sağlanıyor. Anadolu’nun eşsiz renklerini çatınıza taşıyan Diva Serisi’nde 5 ayrı seçenek bulunuyor.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Braas Terracotta serisi ile çatılarda cesur tasarımlar!

Modern tasarımlar için olduğu kadar klasik yapılar için de çarpıcı modeller geliştiren Braas Çatı Sistemleri, çatısında kusursuz antik görünümü arayanlar için Braas Terracotta serisini sunuyor.

Braas, modern çatılara magma gri renk alternatifini sunuyor!

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, güçlü ve etkileyici bir yeni renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Braas Çatı Sistemleri ile çatınızda elektrik üretimi!

Braas Çatı Sistemleri, kentsel dönüşüm sürecinde çatıları yapılarda bir enerji üssüne dönüştürmek amacı ile geniş solar ürün gamını tüketicilerine sunuyor.

Brass Çatı Sistemleri inovasyonlarla dolu bir yıl geçirdi!

Kurulduğu günden bu yana inovasyon yatırımlarına hız kesmeden devam eden Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılında gerçekleştirdiği önemli inovasyon yatırımları ile sektöre yön vermeye devam ediyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden kar tutucu kiremit!

Braas Çatı Sistemleri, çatıları bir bütün olarak titizlikle çözmeye yönelik birçok akılcı ürünü tüketicilerine sunuyor. Bu ürünlerden birisi olan Braas Kar Tutucu Kiremit, özellikle yoğun kar yağışlarının görüldüğü dönemde önem kazanıyor.

Braas Çatı Sistemleri ile kışa hazır olun!

Çatıların yağmur, kar, rüzgar, dolu ve don gibi zorlu hava koşullarına kış gelmeden hazır olması sorunsuz bir mevsim geçirilmesinde büyük önem taşıyor.

Brass TegaLModerN Titanyum Gri ile estetik çatılar!

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, yeni ve çarpıcı bir renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Braas Divoroll Clima Plus 2S Haberi

Braas Divoroll Clima Plus 2S

Braas Çatı Sistemleri’nin su yalıtımı ürün gamında bulunan ve çatı katlarında özellikle yaz konforunu artırmak için sunulan Divoroll Clima Plus 2S, nefes alan, tam su sızdırmazlığı ve enerji tasarrufu sağlayan çok işlevli bir ürün. Ürünün reflektif özelliği sayesinde güneşten gelen ısı yansıtılarak çatı katı ortam sıcaklığında Türkiye iklim koşullarına göre 4,6 C dereceye varan düşüşler sağlanabiliyor. Böylece özellikle soğutma masrafları azaltılarak enerji tasarrufu elde edilebiliyor. Divoroll Clima Plus 2S, yeni yapılan çatıların yanı sıra, enerji verimliliği artırılmak istenen çatı yenileme işlerinde de önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor.


Braas Çatı Sistemleri ürün gamında, bir yapının enerji performansı açısından önemli bir bölümü olan çatının, enerji verimliliğini artırmak amacı ile yüksek performanslı birçok ürün bulunuyor. Bu ürünlerden biri olan Divoroll Clima Plus...