19 / 04 / 2024

BREEAM In-Use sertifikası

BREEAM In-Use sertifikası

Erkut Soyak Anadolu Lisesi; kullanımda olan binaların çevre, sağlık, verimlilik ve konfor açısından iyileştirilmesini hedefleyen BREEAM In-Use sertifikasını almaya hak kazanarak, çevre dostu okul ünvanının sahibi oldu.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Vivo V29 Lite modelinin 5G özellikleri ortaya çıktı!

Vivo'nun dikkat çeken özelliklere sahip olan ve yakında piyasaya sürülmesi beklenen V29 Lite modeli için 5G sertifikası ortaya çıktı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 45 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 45 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 175 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 175 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 200 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 325 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, 93 gün vadeli, planlanan tutar 225 milyon TL olmak üzere, 325 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 20 milyar TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde, yurtiçinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin ihraç tavan onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, 81 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 150 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

Bereket Varlık Kiralama 230 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama 45 gün vadeli, planlanan tutar 160 milyon TL olmak üzere, 230 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Bereket Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 45 gün vadeli, 250 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

TF Varlık Kiralama 800 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 222 gün vadeli 800 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru yapıldı.

BREEAM In-Use sertifikası Haberi

BREEAM In-Use sertifikası

Tescilli ‘BREEAM In-Use’ plaketi, 13 Nisan’da Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü İrfan Bozok tarafından okula takdim edildi. Törende bulunan Soyak yetkilileri; Soyak adının geçtiği her alanda sürdürülebilirliği hayata geçirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirttiler. Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde hizmet veren Soyak, kurumsal sosyal sorumluluk ve eğitim alanlarındaki çalışmalarında da çevreye ve toplum değerlerine saygılı adımlar attıklarını vurguladılar. 


Erkut Soyak Anadolu Lisesi, kamu kurumlarında enerji, su ve kaynak verimliliği anlamında bir çok kriterin uygun şekilde yerine getirmiş olmasıyla bu serfitikayı almaya hak kazandı. Verimlilik kriterlerinin yanı sıra bina güvenliği ve kullanıcı konforunu arttırıcı yeni ve geliştirilmiş sistemleri de uygulamış olan Erkut Soyak Anadolu Lisesi, çevre dostu okul ünvanı ile alanındaki öncülüğünü belgeledi....