25 / 04 / 2024

brezilyadaki stat inşaatında yaşanan kazalar

brezilyadaki stat inşaatında yaşanan kazalar

İnşaat işçilerini temsil eden sendikaya dayanarak güvenlik koşullarını ve inşaatın hızlandırılması için yapılan baskıyı protesto etmek amacıyla Manaus kentindeki stat inşaatında çalışan yaklaşık bin 800 işçinin iş bıraktığını duyuruldu....

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

Balçova'da 2 bin kişilik tribünün kaba inşaatında sona gelindi!

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Çanakkale Kepez İHL inşaatında son durum!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kepez’de yapımı süren İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Çamlıca Camisi inşaatında son yaklaşıldı!

İstanbul'da yapımına 26 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 90 metre uzunluğundaki 2'si külah, şerefe ve alemleri takılarak tamamlandı.

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacak!

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatında çökme meydana geldi!

Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'nde bulunan fabrika inşaatında kurulan iskele, bilinmeyen bir nedenle çöktü.

brezilyadaki stat inşaatında yaşanan kazalar Haberi

brezilyadaki stat inşaatında yaşanan kazalar


Brezilya'da, 2014 Dünya Kupası için inşa edilen bir statta meydana gelen kazalardan sonra inşaat işçileri iş bırakma eylemi yaptı.


G1 internet sitesi, inşaat işçilerini temsil eden sendikaya dayanarak güvenlik koşullarını ve inşaatın hızlandırılması için yapılan baskıyı protesto etmek amacıyla Amazon bölgesinde bulunan Manaus kentindeki stat inşaatında çalışan yaklaşık bin 800 işçinin iş bıraktığını duyurdu.


Bölge yetkilileri daha önce inşaatın tamamlanmasının hızlandırılması amacıyla işçilere baskı yapıldığı iddialarını yalanlamıştı.


Manaus kentindeki inşaatta çalışan 2 işçi hafta sonu can vermişti.  İşçilerden biri 35 metre yükseklikten düşmüştü.


Aynı stadyumdaki inşaat martta da bir işçi kazada hayatını kaybetmişti.


Sao Paulo kentinde geçen ay inşaat halindeki stadyumun kısmen çökmesi sonucu 2, haziranda başkent Brasilia'daki inşaatta da 30 metreden düşen bir işçi yaşamını...