26 / 04 / 2024

Broderi Narin perde modelleri

Broderi Narin perde modelleri

1923'ten beri Türkiye'de tül ve perde modasına yön veren Broderi Narin, organza ve satenin müthiş uyumu ile özel bir koleksiyon yarattı. 'Organza Negro' Koleksiyonu canlı renk armonisi içerisinde özel dokusu ile gün ışığından maksimum düzeyde yararlanmayı

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Dilara Gür Narinç kimdir?

İzmir TMMOB İç Mimarlar Odası Başkanı Dilara Gür Narinç oldu. Peki, Dilara Gür Narinç kimdir? Dilara Gür Narinç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dilara Gür Narinç...

Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor!

Türkiye’nin öncü banyo halı üreticisi Confetti, yüzde 100 pamuklu yapısı sayesinde çevre dostu olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Naturel koleksiyonuyla şık ve modern modeller tasarlayan Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor

Kıbrıs Can Suyu projesinin perde arkası!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ taşınması projesinin perde arkasını AKŞAM’a anlattı. Eroğlu, projenin fikrini dönemin Recep Tayyip Erdoğan'la paylaştığını ve şartlar olgunlaşınca projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Batman'da Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton!

Vatandaşın yolu 3 kilometre uzadı. Huzur ile Çamlıca Mahalleleri arasından geçen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçidinde perde beton çalışması başlatıldı.

DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı!

DKY İnşaat DKY Kartal'da toplam 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı. İşte, DKY Kartal kampanya detayları...

DKY Kartal 2. perde avantajları!

DKY Kartal 2. perde avantajları devam ediyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sait Özcan ve A.Abdulhameed Mousa Al-Rawe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park projesinin ilk etabında 1+1 daireler tükendi!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Broderi Narin perde modelleri Haberi

Broderi Narin perde modelleri

Broderi Narin'in çok özel bir dokuma ile oluşturduğu 'Organza Negro' grubu, organza zemin üzerine atılan canlı renklerdeki saten bantlar ile son derece neşeli bir konsept ve kullanıldığı ortamda modern bir ambiyans oluşturuyor. Ayrıca ürün, dokuma özelliği sayesinde pencereye asıldığında sanki tül yokmuş gibi evin dışının rahatça görünmesini ve gün ışığından maksimum düzeyde yararlanılmasını sağlıyor. Başlangıçta sadece siyah organza zemin kullanımından yola çıkılarak oluşturulan Organza Negro grubu, sonrasında farklı renk organze zeminlerde uygulanan rengarenk saten atkılar ile farklı bir konsept yaratıyor.

Organza Negro grubu ürünler, Broderi Narin'in İstanbul Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında ve tüm satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Broderi Narin, 250'den fazla bayi ve satış noktasıyla, 80 yılı...