26 / 04 / 2024

Bruce Willis Caicos

Bruce Willis Caicos

Bruce Willis Turks and Caicos adalarında bulunan malikanesini satışa çıkardı. Willis, geçen yıl restore ettirdiği evi için 33 milyon dolar istiyor.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Bruce Willis Karayipler'deki yazlık konutunu satıyor!

Bruce Willis Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada yer alan yazlık konutunu satışa çıkardı.

Aon, Willis Towers Watson'u satın aldı!

Aon merkezi ABD'de olan danışmanlık, brokerlik ve iş çözümleri şirketi Willis Towers Watson'ı yaklaşık 30 milyar dolara satın aldı...

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Ünlü çift Bruce Willis ve Emma Heming, Westchester County’de bulunan evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.

Bruce Willis Caicos'taki malikanesini satıyor!

Bruce Willis Turks and Caicos adalarında bulunan malikanesini satışa çıkardı. Willis, geçen yıl restore ettirdiği evi için 33 milyon dolar istiyor.

Bruce Willis New York'taki dairesini 18 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü aktör Bruce Willis, New York'un kalbi Manhattan'daki apartman dairesini satıyor..

Gökdelenlerin üzerinde yürüyüş keyfi!

ABD'nin Chicago kentindeki dünyanın en yüksek gökdelenlerinden Willis Kulesi, 103. katında bulunan cam balkon sayesinde her yıl 1,7 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

Kylie Jenner, Turks Caicos Adaları’nda 50 milyon dolara 3 villa kiraladı!

Kylie Jenner, doğum günü kutlamalarında kiraladığı üç yazlık villa için 50 milyon doları gözden çıkardı. 10 Ağustos’ta 19 yaşına basan Kylie Jenner, bu özel günü kutlamak için Turks & Caicos Adaları’nda üç villa kiraladı.

İşte Bruce Willis'in New York'taki evi!

Ünlü oyuncu Bruce Willis'in New York'ta bulunan bu muhteşem evi görenleri adeta büyülüyor...İşte ünlü oyuncunun kıskandıracak güzellikteki o evi...

Karayipler'den Türk inşaatçılara yatırım çağrısı!

Karayipler’deki Turks&Caicos Adaları’nın Maliye, Ticaret ve Yatırım Bakanı Charles Washington Misick, başta turizm yatırımcıları olmak üzere Türkiye’den yatırımcıları ülkesine davet etti.

İşte Bruce Willis'in malikanesi!

Bruce Willis'in New York Bedford'daki 9 milyon dolarlık malikanesi özellikleriyle dudak uçuklatıyor. Bu harika evde 5 yatak odası bulunan konutun tam 6 banyosu var.

Bruce Willis 17 milyon dolara New York'tan ev aldı!

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, New York'tan yeni bir ev satın aldı. 17 milyon dolara satılan dubleks evde altı yatak odası ve beş banyo bulunuyor.

Bruce Willis Caicos Haberi

Bruce Willis Caicos

Bruce Willis Turks and Caicos adalarında bulunan malikanesini 33 milyon dolara satışa çıkardı.

Milliyet Cadde'de yer alan habere göre; 64 yaşındaki efsane oyuncu, 2000 yılında Parrot Cay adasında satın aldığı bölgede, 2004 yılında 11 yatak odalı ve 13 banyolu bir malikane inşa ettirmişti.

Geçtiğimiz yıl restore edilen ve deniz manzasına sahip saray yavrusunda, sahile yakın dört adet havuz bulunuyor.