24 / 04 / 2024

BT İnşaat cephe kaplama

BT İnşaat cephe kaplama

Ağırlıklı olarak çatı ve cephe işleri yapan BT inşaat 2013 yılında gelişen yeni piyasa koşullarına göre yepyeni bir yapılanmaya giden yaptığı işlerdeki kalitesini hem de piyasadaki ağırlığını arttırmayı başardı...

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eker tarafından kuruldu.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güral tarafından kuruldu.

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

BT İnşaat cephe kaplama Haberi

BT İnşaat cephe kaplama

Ağırlıklı olarak çatı ve cephe işleri yapan BT inşaat 2013 yılında gelişen yeni piyasa koşullarına göre yepyeni bir yapılanmaya giden yaptığı işlerdeki kalitesini hem de piyasadaki ağırlığını arttırmayı başardı.


Patron firması olmaktan çıkarak kurumsal bir yapıya kavuşmak için 2013 yılının başlarında ciddi bir çalışma içine giren BT inşaat, yaptığı işin bir bölümü sonrasında sektöre daha profesyonel bir bakış getirmenin mutluluğunu yaşıyor.


Ağırlıklı olarak çatı ve cephe kaplama işleriyle ilgilenen

uzmanlığını bu yönde geliştirme gayreti gösteren BT İnşaat Teknik Müdürü Fatih Arslan " iş alanlarımızın %80'i Bursa'da ancak kıramadığımız müşterilerimiz olursa Bursa dışındaki firmalarla da yaptığımız işler oluyor." diyerek Bursa'nın en önem sorununun toplu yapılaşmanın olmaması olduğunu belirtti.


Binalardaki çatı algısının artık tamamen değiştiğini belirten Fatih Arslan "Eskiden çatı katları kullanılmazdı ve doğal olarak...