23 / 04 / 2024

BT İnşaat

BT İnşaat

Ağırlıklı olarak çatı ve cephe işleri yapan BT inşaat 2013 yılında gelişen yeni piyasa koşullarına göre yepyeni bir yapılanmaya giden yaptığı işlerdeki kalitesini hem de piyasadaki ağırlığını arttırmayı başardı...

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Türk tarafından kuruldu.

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Baran Toksun imzasıyla kuruldu.

BT Mühendislik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BT Mühendislik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Rustem Özyürek ortaklığında kuruldu.

BT Madencilik Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BT Madencilik Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tolga Barış Akkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tekin Gül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

BTÜ öğrencileri 3. Havalimanı inşaatını gezdiler!

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, tüm etaplarının tamamlanması ile dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesini ziyaret etti.

BT Mimarlık Proje İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BT Mimarlık Proje İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cengiz, Fatıma Betül Tunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Akyol Plaza'da kuruldu.

İnşaat mühendisleri BTÜ'ye destek verecek!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi yöneticileri, BTÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Akyıldız BTÜ'ye destek vereceklerini dile getirdi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

BT İnşaat çatıda iddialı!

Ağırlıklı olarak çatı ve cephe işleri yapan BT inşaat 2013 yılında gelişen yeni piyasa koşullarına göre yepyeni bir yapılanmaya giden yaptığı işlerdeki kalitesini hem de piyasadaki ağırlığını arttırmayı başardı...

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

BT İnşaat Haberi

BT İnşaat

Ağırlıklı olarak çatı ve cephe işleri yapan BT inşaat 2013 yılında gelişen yeni piyasa koşullarına göre yepyeni bir yapılanmaya giden yaptığı işlerdeki kalitesini hem de piyasadaki ağırlığını arttırmayı başardı.


Patron firması olmaktan çıkarak kurumsal bir yapıya kavuşmak için 2013 yılının başlarında ciddi bir çalışma içine giren BT inşaat, yaptığı işin bir bölümü sonrasında sektöre daha profesyonel bir bakış getirmenin mutluluğunu yaşıyor.


Ağırlıklı olarak çatı ve cephe kaplama işleriyle ilgilenen

uzmanlığını bu yönde geliştirme gayreti gösteren BT İnşaat Teknik Müdürü Fatih Arslan " iş alanlarımızın %80'i Bursa'da ancak kıramadığımız müşterilerimiz olursa Bursa dışındaki firmalarla da yaptığımız işler oluyor." diyerek Bursa'nın en önem sorununun toplu yapılaşmanın olmaması olduğunu belirtti.


Binalardaki çatı algısının artık tamamen değiştiğini belirten Fatih Arslan "Eskiden çatı katları kullanılmazdı ve doğal olarak...