20 / 04 / 2024

BTM 40ıncı yılını fuarda kutluyor

BTM 40ıncı yılını fuarda kutluyor

Yalıtım sektöründe 40’ıncı yılını kutlayan BTM, 21-25 Nisan arasında İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar merkezinde gerçekleşecek Uluslararası Yapı Fuarı’na katılıyor. Şirket için 2015 çok önemli...

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Emlak Konut GYO'dan yılın üçüncü çeyreğinde 46.4 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, bu senenin üçüncü çeyreğinde 46 milyar 452 milyon 778 bin 367 TL'lik satış yaptı. İşte ayrıntılar...

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

İhtiyaç kredisinde faiz artışı durmuyor! Faizler son 5 yılın zirvesinde! İhtiyaç kredisi faizi yüzde 40’a dayandı!

Faiz oranlarındaki yükselişe rağmen tüketici kredilerine olan talep devam ediyor. İhtiyaç kredisi faizlerinin ise yüzde 39’lu seviyeleri aşarak son 5 yılın zirvesine çıktığı görülüyor.

Dünya Altın Konseyi verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde en çok altını TCMB aldı

TCMB altın talebinde yılın üçüncü çeyreğinde küresel merkez bankalarını geride bırakarak en çok altın alan merkez bankası oldu. Analistler merkez bankalarının bir takım riskleri bertaraf etmek için altın talebini artırdıklarını belirtiyor.

İngiltere’de enflasyon kriz yarattı! 40 yılın zirvesini gördü!

İngiltere'de enflasyon, enerji ve gıda fiyatları liderliğinde yükselişini devam ettirerek eylül ayında yıllık bazda yüzde 10,1 ile son 40 yılın zirvesine çıktı. İşte detaylar…

Son Dakika: Merkez Bankası'ndan 27 yılın en sert faiz artışı!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 1,75'e yükseldi. Banka enflasyon beklentilerini de artırırken, yılın dördüncü çeyreğinde ülke ekonomisinin resesyona gireceğini tahmin etti.

Halk GYO'dan yılın ilk yarısında 17.8 milyon TL'lik kar!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Halk GYO, istikrarlı performansını sürdürerek, yılın ilk yarısında 17,8 milyon TL kâr elde etti ve aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine kıyasla %5,43 oranında artırarak 3,7 milyar TL’ye taşıdı.

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüdü!

Türkiye ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkilerine rağmen yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüme gösterdi.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

BTM 40ıncı yılını fuarda kutluyor Haberi

BTM 40ıncı yılını fuarda kutluyor

Yalıtım sektöründe 40’ıncı yılını kutlayan BTM, 21-25 Nisan arasında İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar merkezinde gerçekleşecek Uluslararası Yapı Fuarı’na katılıyor.


Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez 2015 yılının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Geride kalan 40 yıla dönüp baktığımız zaman ülkemizde ilk fabrikasyon su yalıtımını biz ürettik. İthalatın önünü keserek ihracata başlayan BTM, dünyayı 7 defa dolaşabilecek uzunlukta, dünya standartlarında üretim gerçekleştirerek, gurur kaynağı olmuştur. Bu maraton yarışında, yorulmamak üzere çıktığımız yolda, bitümlü çatı kaplaması su yalıtımı ürünlerinde “ilk üretici” olan, tek üretici gibi görünüp 6 fabrikanın ürettiği tarzda mal imal eden, 40 ülkeye ihracat yapan bir BTM görüyoruz. Aynı duygularla yolumuza devam edeceğiz”...