24 / 04 / 2024

buca belediyesi kentsel dönüşüm

buca belediyesi kentsel dönüşüm

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arşları, nüfus yoğunluğunun arttığı Buca'da kentsel dönüşümün ivedilikle başlatılması, kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerektiğini bildirdi.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Buca Belediyesi'nden 23.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Buca Belediyesi, Tınaztepe Mahallesi'nde 4 bloktan oluşan konut ile çevre düzenlemesi yapılması işi için ihale düzenliyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek..

Buca Belediyesi'nin 2019 bütçesi 369 milyon TL!

Buca Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 369 milyon lira olarak belirlendi. 2019 bütçesi Buca Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında onaylandı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

buca belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

buca belediyesi kentsel dönüşüm

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, nüfus yoğunluğunun arttığı Buca'da kentsel dönüşümün ivedilikle başlatılması, kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerektiğini bildirdi. Arslan ilçede organik tarım ve turizmin desteklenmesi yönünde adımlar atılmasını istedi. 35 projenin simgesi olan Konak Tünelleri'nin kente önemli katkı sağladığını dile getiren Arslan, Büyükşehir Belediyesi'nin de tünellerin devamı olan yollardaki çalışmaları hızlandırmasını gerektiğini söyledi. 


Sabah...