26 / 04 / 2024

buca ilçesi gelişim

buca ilçesi gelişim

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan İlçesinin son 10 yıldır aynı olduğunu gelişimi ve değişiminin olmadığını belirtti. Arslan, ilçe için yapılması gerekenleri anlattı.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kayseri Kocasinan ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Oruçreis Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Oğuzeli ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Oğuzeli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Ayaş ilçesi ve Kızılcahamam ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

İzmir Buca'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10001 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Bilgiç tarafından kuruldu.

İzmir Buca'da 9.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10006 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31364 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

buca ilçesi gelişim Haberi

buca ilçesi gelişim

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan İlçesinin son 10 yıldır aynı olduğunu gelişimi ve değişiminin olmadığını belirtti, ilçesi için yapılması gerekenleri anlatan Arslan, "Aşırı nüfus yoğunluğu olan göçlerle çarpık kentleşmenin olduğu Buca'da kentsel dönüşümlerin ivedilikle başlatılması kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerekmektedir. 


Yoğun nüfus ve işsizliğin hakim olduğu Buca'da kentin turizme ve organik tarıma yönlendirecek tedbirlerin alınmalıdır" dedi. İlçesi için yapılması gerekenleri anlatan Arslan, "Aşırı nüfus yoğunluğu olan göçlerle çarpık kentleşmenin olduğu Buca 'da kentsel dönüşümlerin ivedilikle başlatılması kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerekmektedir" diye konuştu. 


Ege...