26 / 04 / 2024

Buca muhtarlığı

Buca muhtarlığı

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatında sona gelindi!

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsünü Buca ilçesinde kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi. Yatırım, pek çok özelliğiyle Türkiye'de ilk ve tek olacak.

Buca'da 3 katlı apartman toprak kayması sebebiyle tahliye edildi!

İzmir 'in Buca ilçesinde 3 katlı apartman bitişiğindeki temel kazısı nedeniyle meydana gelen toprak kaymasının ardından tahliye edildi.

Ankara'da muhtarlık binaları yenileniyor!

Keçiören Belediyesi yerel yönetimlerin daha verimli ve dinamik bir hizmet vermesi için muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor.

TOKİ İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

İkametgah değişikliği muhtarlıktan yapılır mı?

İkametgah belgesi kişilerin yaşadığı adresin yasal olarak gösteriyor. Taşınma durumunda bu değişikliğin de yapılması gerekiyor. Peki, ikametgah değişikliği nereden yapılır? İkametgah değişikliği muhtarlıktan yapılır mı?

Üsküdar'da yeni muhtarlık binaları hizmete başladı!

Üsküdar'da Güzeltepe ve Kuleli mahallelerinin yenilenen muhtarlık binalarının açılışını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi Üsküdar Belediyesi ilçe şuurları içerisinde muhtarlık binalarını yenileme çalışmala

İzmir Buca'da 3.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Buca İlçesi'nde yer alan 3 arsa İzmir 2. Satış Memurluğu tarafından 24 Temmuz 2015 günü saat 10:40 ile 11:35 arasında açık arttırma ile satılacak.

Buca Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir İçmesuyu 2. Merhale İsale Hattı Projesi kapsamında inşa edilen İzmir İletim Hattı 3. Kısım (Kavaklıdere-Buca-Bornova) inşaatı kapsamında açılan Buca Tüneli'nde ışık göründü

Üsküdar Kuleli ve Güzeltepe muhtarlık binaları hizmete açıldı!

Üsküdar Belediyesi ilçe sınırları içerisinde muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına hız verdi. Son olarak yapımı tamamlanan Kuleli Mahallesi ve Güzeltepe Mahallesi muhtarlık binaları Başkan Hilmi Türkmen’in de katıldığı törenlerle hizmete açıldı.

Üsküdar Bahçelievler'e yeni muhtarlık binası!

Üsküdar Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm programı kapsamında yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı yeni hizmet binası Başkan Hilmi Türkmen’in ve Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler'in katıldığı törenle açıldı...

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, restorasyon ve kamulaştırmalarla birlikte 10.5 milyon liraya mal edeceği Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projesinin temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli bugün atılıyor!

Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturulacak iki katlı otopark ile üstündeki meydan düzenlemesinin yapımı için düğmeye basılıyor. 5.7 milyon liralık bu önemli yatırımın temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.

Buca muhtarlığı Haberi

Buca muhtarlığı

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek amacıyla şehir genelinde bulunan muhtarlık hizmet binalarını yenilemek için çalışmalara başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; dört mahallede tamamlanan muhtarlık binaları, mahalle sakinlerine ferah ve bakımlı bir mekanda hizmet alma fırsatı sunarken, estetik yapısı ve peyzaj düzenlemeleriyle de mahallelere güzel bir görünüm kazandırdı.

Buca Belediyesi, ilçe genelinde bulunan muhtarlık binalarını yeniliyor. Demokrasinin yapı taşı muhtarların, temiz ve düzenli bir yerde vatandaşlara hizmet sunmaları amacıyla gerçekleşen çalışmalarda, eskiyen muhtarlık binaları ihtiyaç ve öncelik sırasına göre yenileme programına dahil edildi.

Buca Belediyesi Tesisler Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği yenileme çalışması kapsamında Gaziler, Efeler, Kozağaç ve Dicle mahallelerindeki muhtarlık hizmet binaları yeni, modern ve çağın gereksinimlerini içinde barındıran bir yapıya kavuştu. Muhtarlıkların mevcut yerlerine inşa edilen binalar,...