23 / 04 / 2024

Buca muhtarlık binaları

Buca muhtarlık binaları

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Kentsel dönüşümde binalar nasıl yıkılmalı?

Kentsel dönüşüm kapsamında çürük binaların yıkımında yönetmeliklere uyulmaması birçok sorun yaratıyor. İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları kentsel dönüşüm kapsamında binaların nasıl yıkılması gerektiğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar proje çevresindeki çürük binalar yıkılıyor!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni çevreleyen çürük binalar teker teker ortadan kaldırılıyor. Projede bir binanın yıkımı daha tamamladı. 

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Buca'da metruk binalar yıkılacak! 

İzmir Buca Belediyesi, ilçe genelindeki metruk binaların yıkımı için çalışmalara başladı. 

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Deprem mi öldürüyor, çürük binalar mı?

Türkiye İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin yaralarını sarmaya çalışırken, ülkede inşa edilen binaların sağlığı halen tartışılıyor. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Yavuz Donat bugünkü köşe yazısında ülkemizde bina sağlığına ne kadar dikkat edildiğini kaleme aldı.

CHP çürük binalar için TBMM'yi acil toplantıya çağırdı!

İzmir Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan çürük binaların onlarca kişiye mezar olması, gözleri İstanbul başta olmak üzere diğer riskli bölgelere çevirdi. CHP, çürük binalar konusunda sonuç alıcı adımlar için Meclis’i acil toplantıya davet etti.

Buca muhtarlık binaları Haberi

Buca muhtarlık binaları

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek amacıyla şehir genelinde bulunan muhtarlık hizmet binalarını yenilemek için çalışmalara başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; dört mahallede tamamlanan muhtarlık binaları, mahalle sakinlerine ferah ve bakımlı bir mekanda hizmet alma fırsatı sunarken, estetik yapısı ve peyzaj düzenlemeleriyle de mahallelere güzel bir görünüm kazandırdı.

Buca Belediyesi, ilçe genelinde bulunan muhtarlık binalarını yeniliyor. Demokrasinin yapı taşı muhtarların, temiz ve düzenli bir yerde vatandaşlara hizmet sunmaları amacıyla gerçekleşen çalışmalarda, eskiyen muhtarlık binaları ihtiyaç ve öncelik sırasına göre yenileme programına dahil edildi.

Buca Belediyesi Tesisler Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği yenileme çalışması kapsamında Gaziler, Efeler, Kozağaç ve Dicle mahallelerindeki muhtarlık hizmet binaları yeni, modern ve çağın gereksinimlerini içinde barındıran bir yapıya kavuştu. Muhtarlıkların mevcut yerlerine inşa edilen binalar,...