25 / 04 / 2024

Buca otoparkı

Buca otoparkı

İzmir Buca Belediyesi, bölgedeki trafiiği rahatlatmak için projelerini devreye sokuyor. Buca Metro inşaatı tamamlanana kadar yeraltı ve bölgesel otoparklarla şehir içi trafik rahatlayacak.

Buca'ya bin 200 araçlık otopark hamlesi!

İzmir Buca Belediyesi, bölgedeki trafiiği rahatlatmak için projelerini devreye sokuyor. Buca Metro inşaatı tamamlanana kadar yeraltı ve bölgesel otoparklarla şehir içi trafik rahatlayacak.

İzmir Mobilyacılar Sitesi'ne yeni otopark!

İzmir'in Buca İlçesi Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark inşa edilecek. Buca Belediyesi alanda çalışmalara başladı.

İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı hizmete açıldı!

Süresinden önce tamamlanan "İzmir Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı" projesi hizmete açıldı. Başkan Kocaoğlu, Buca’ya 2 milyar liralık yatırım daha yapacaklarını müjdeledi.

Buca Kasaplar Meydanı 4 Haziran'da hizmete giriyor!

Kamulaştırmalarla birlikte 12 milyon TL'ye mal olan "Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı", 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak törenle hizmete girecek.

Buca Kasaplar Meydanı yaz başında açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturmaya başladığı iki katlı otoparkın inşaatını tamamladı. Şimdi sıra üst düzenlemelere geldi. Meydan, sözleşmedeki tarihten önce bitirilerek yaz başında hizmete açılacak.

Buca Kasaplar Meydanı’nın yüzde 75'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent dokusunu bozmadan otopark ihtiyacına çağdaş çözümler üretmek amacıyla yaşama geçirmeye başladığı Buca Kasaplar Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenlemesi betonarme çalışmalarında yüzde 75 seviyelerine geldi.

Buca'da icradan 11.6 milyon TL'ye satılık 3 otopark!

İzmir 7. Satış Memurluğu, İzmir ilinin Buca ilçesinde bulunan 3 otoparkı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 11 milyon 685 bin TL olarak belirlendi.

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, restorasyon ve kamulaştırmalarla birlikte 10.5 milyon liraya mal edeceği Buca Kasaplar Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projesinin temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli bugün atılıyor!

Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturulacak iki katlı otopark ile üstündeki meydan düzenlemesinin yapımı için düğmeye basılıyor. 5.7 milyon liralık bu önemli yatırımın temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.

Buca Kasaplar Meydanı ihalesi 20 Şubat'ta!

Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor.

Buca Koop'ta 4 bin metrekarelik park açıldı!

Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Kent Buca Evleri'nin örnek dairesi açıldı!

Kent Buca Evleri'nde lüksün tanımına yeni bir boyut katıyor.Projede kapalı otopark, sinema salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi bir çok sosyal olanak yer alıyor. Kent Buca Evleri'nin örnek dairesi açıldı.

Karaköy Gayrimenkul 25 milyon TL'ye altı otopark üstü sanat galerili park yapacak!

Şişhane'de 30 bin metrekarelik atıl alan 25 milyon TL'ye İBB ve Karaköy Gayrimenkul Yatırım tarafından altı otopark, üstü sanat galerili park olacak

Buca otoparkı Haberi

Buca otoparkı

İzmir Buca Belediyesi, bölgenin trafik sorununu çözmek için adımlar atıyor. Kent merkezinin tarihi sit alanı olması nedeniyle yol genişletme çalışmaları başladı. Belediye, Buca trafiğine derin bir nefes aldıracak Buca Metro inşaatı bitene kadar yeraltı ve bölgesel otoparklarla şehir içi trafiğini rahatlatacak. Milliyet'te yer alan habere göre, hyata geçirilecek yatırım kapsamında kente bin 200 araçlık otopark kazandırılacak. 

Bölgeye kazandırılacak yatırımla ilgili konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “İzmir Büyükşehir Belediyesinin kentin iki önemli girişinden biri ve otoyola tek bağlantı noktası olan Tınaztepe’deki Doğuş Caddesi’nde yaptığı yol genişletme çalışması ve Kasaplar Meydanı’ndaki 150 araç kapasiteli yeraltı otopark ve çevre düzenlemesi Buca trafiğini rahatlattı. Bornova yönünde gelişen trafikte yine İzmir Büyükşehir Belediyemizin inşasına devam ettiği Buca-Bornova’yı birbirine bağlayacak derin tünel projesi tamamlandığında düzene...