29 / 03 / 2024

buca yatırımları

buca yatırımları

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

İzmir Buca'ya 718 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplam rakamı 618 milyon 241 bin lirayı bulan güçlü yatırım desteğini de arkasına alan Buca Belediyesi adeta proje ve yatırımların başkenti oldu.     

İzmir Buca ve Kemalpaşa’ya 7.8 milyon liralık yatırım geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve çevre yerleşimlerde yağışlarda sıkıntı yaşanan bölgelerde yeni yağmur suyu alt yapısı oluşturuyor.

Buca Kaynaklar’a 60 kilometrelik kanal geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Kaynaklar ile 29 Ekim ve Zafer mahallerinin evsel atık sularını toplayacak 60 kilometrelik kanal ihalesine çıkıyor. Bölgedeki kanal hattı çalışmaları, imar ve mülkiyet sorunları nedeniyle gecikmişti.

Buca 2016’da mega şantiyeye dönecek!

Daha yaşanabilir bir kent yaratma hedefiyle hareket eden Buca Belediyesi, spordan, eğitime, gençlik merkezlerinden, ulaşıma kadar her alanda yapılacak milyonluk yatırım ve çalışmalarla adeta yeniden yaratılacak.

Buca'da 2014'te 24 bin ton asfaltlama yapıldı!

Buca Belediyesi yetkilileri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için ilçe sınırları içerisinde yer alan yolların asfaltlanması ve ilçedeki kaldırım taşı çalışmalarına öncelik verildiğini kaydetti.

İtalyanlar Buca'ya yatırım yapacak!

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. İş adamları Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları yüzde 7.3 azaldı!

Ekonomi Bakanlığı'nın verileri göre, yabancıların gayrimenkul yatırımları bu yıl Ocak ayında yüzde 7,3 azaldı...

Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 165 milyon dolara geriledi!

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 oranında azalarak 165 milyon dolara geriledi

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

buca yatırımları Haberi

buca yatırımları

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca’da inşaatına devam edilen, kamu yatırımlarını denetledi. Milliyet'te yer habere göre, Buca’ya Hükümet Konağı, 70 ünitelik Diş Hastanesi ve içinde Sağlıklı Yaşam Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, AÇSAP, 112 Acil Müdahale Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü yer alan Sağlık Kampüsü müjdesi veren Kaya, inşaat halindeki okulların da kısa sürede eğitim-öğretime açılacağını bildirdi.

Bölge sakinlerinin isteği üzerine, Halk Eğitim Merkezi binasının da yıkılacağını ve Hükümet Konağı projesine dahil edileceğini dile getiren Kaya, “Burada bir rekreasyon alanı oluşturacağız ve bölgedeki vatandaşlarımızın kullanımına açık olacak. Halk Eğitim Merkezi’ni de yeni binaya taşıyoruz. Bucamıza hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

‘İhale, 15 Nisan’da’

Toplam 6 bin 500 metrekare alanda, 5 bin 300 metrekare kapalı...