26 / 04 / 2024

bucak çukur kentsel dönüşüm

bucak çukur kentsel dönüşüm

Bucak Belediye Meclisinin Nisan Ayı Toplantısı dün Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığında yapıldı. Süleyman Mutlu meclisten Kentsel Dönüşüm Projesi için yetki istedi. Kararda oy çokluğuyla Başkan Mutlu'ya yetki verildi.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Burdur'da kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor!

Burdur'un Bucak ilçesi'nde kentsel tasarım projesi için halk oylaması gerçekleştirilecek. Bucak'ta kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm 2,5 yılda tamamlanacak!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak'ta yapılacak olan Kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Mutlu, Bucak'ta kentsel dönüşümün 2,5 yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Bucak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Toplu Konut İdaresi Başkanı M.Ergün Turan ile kentsel dönüşüm için bir araya geldi. Başkan Mutlu, “Yaptığımız çalışmalarla Bucak’ın çehresini değiştiriyoruz. " diye konuştu.

Burdur Bucak'taki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu "Kentsel dönüşümde halkımız mağdur olmayacak. Herkes hakkını alacak"dedi.

Bucak'ın Cami ve Çukur mahallelerinde dönüşüm çalışmaları başladı!

Bucak Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında Cami ve Çukur Mahallelerinde anket ve veri hazırlık çalışmaları başlatıldı.

Bucak kentsel dönüşümle şehirleşecek!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; "Kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattık. Cami ve Çukur mahallelerinde bir kısım alanlarda kentsel dönüşüm bölgesi ilan ettik. Yakın zamanda şehirleşmiş bir Bucak görmeyi hedefliyoruz." dedi.

Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Bucak ilçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı. Süleyman Mutlu, "Bucak'ta Kentsel Dönüşüme başlıyoruz. Bucak'ı modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Bucak İlçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı. Konu ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Bucakta Kentsel Dönüşüme başlıyoruz. " dedi..

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Bucak İlçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı. Süleyman Mutlu, "Bucak’ı, sosyal donatıları,parkları, camisi, okulu ve alışveriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. " dedi.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm başlayacak!

Bucak Belediye Meclisinin Nisan Ayı Toplantısı dün Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığında yapıldı. Süleyman Mutlu meclisten Kentsel Dönüşüm Projesi için yetki istedi. Kararda oy çokluğuyla Başkan Mutlu'ya yetki verildi.

TOKİ, Burdur Bucak'ta 101 bin 682 TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur - Bucak Toplu Konut Uygulaması kapsamında 39 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

bucak çukur kentsel dönüşüm Haberi

bucak çukur kentsel dönüşüm

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek meclis üyelerinin oyları ile karara bağlandı. Dün saat 14.30'da yapılan toplantıda imar komisyonuna havale edilen evrakların görüşülmesi, kamulaştırma ve takas işleminin görüşülmesi gibi maddelerinden sonra Çukur Mahalle Kentsel Dönüşüm konusunun görüşülmesi ele alındı.


240 malik sahibi ve 550'ye yakın kişiyi kapsayan, Mülkiyet probleminden dolayı ruhsat sorunu olan 103 dönümlük alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Süleyman Mutlu meclisten yetki istedi. Kararda oy çokluğuyla Başkan Mutlu'ya yetki verildi. 


Ardından Özel halk otobüslerinin ücret artış talebinin görüşüldü. Özel Halk Otobüslerinin şehir içi ulaşımda 1 lira 25  kuruş olan büyük ücretinin, 1 lira 75 kuruşa, 1 lira olan şehir içi öğrenci ulaşım ücretinin 1 buçuk liraya çıkarılması talebi Ulaşım Komisyonuna...