25 / 04 / 2024

Buddha-Bar Bodrum

Buddha-Bar Bodrum

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

İmar Barışı’nı suistimale af yok!

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, İmar Barışı’nı suistimal edenleri affetmiyor. Bodrum ve Muğla genelinde 6 bin binanın yapı kayıt belgesi iptal edildi, 846 yapı için yıkım kararı alındı.

Bodrum’da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor!

Bodrum Gündoğan’da inşaatı durdurulan otelin yıkım işlemleri devam ediyor. İmar barışına aykırı yapı sayısında ilk sırada bulunan Muğla genelinde ise 1351 binanın yıkılacağı belirtildi...

İmar barışı fırsatçılarına karşı önlem!

İmar barışı uygulamasını fırsat bilip kaçak inşaat yapanlarla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önemler alıyor. Bodrum'daki kaçak yapılar tespit edilip tek tek yıkılıyor.

Buddha-Bar Bodrum Haziran'da hizmete açılacak!

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

Bodrum’da kaçak yapılaşmaya karşı seferberlik!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ikinci konut uygulamaları ve imar barışı uygulaması nedeniyle hızla artan kaçak yapılaşmaya karşı seferberlik başlattı.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

İmar barışında bodrum kat hesaba katılır mı?

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesinin alınabilmesi için belli oranlarda ödeme yapılıyor. Peki ödeme yapılırken bodrum kat hesaba katılır mı? İşte cevabı...

İmar barışında bodrum kat sayılır mı?

İmar barışı başvuru sürecinde, kimi binada yer alan bodrum katlar, yapının kat hesaplamasında şaşırtıcı olabiliyor. Peki, imar barışında bodrum kat sayılır mı, sayılmaz mı?

Obika Mozzarella Bar, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da şube açacak!

Big Chef's restoranlarının sahibi Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, İtalyan restoranı Obika'nın Türkiye haklarına sahip firmanın yüzde 90'nını satın aldı. Cizreli, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da Obika şubeleri açacaklarını söyledi...

Milla Jovovich ve Bar Refaeli ile Mandarin Oriental gecesi!

İş adamı Vedat Aşçı’nın Bodrum’un Cennet Koyu'nda inşaa ettiği The Residences at Mandarin Oriental projesinin tanıtımına Milla Jovovich ve Bar Refaeli katıldı

The Residences at Mandarin Oriental Bodrum açıldı!

The Residences at Mandarin Oriental Bodrum'un açılışına katılan ünlüler arasında Eros Ramazzotti'de vardı. Ramazzotti, açılışta sahne alırken ünlü oyuncu Milla Jovovich ve manken Bar Rafaeli'de şarkılar ile eğlendiler

Buddha-Bar Bodrum Haberi

Buddha-Bar Bodrum

Dünya çapında belirli bir ün kazanmış Buddha-Bar, Bodrum'da hizmete açılıyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum; beyaz kumlu plajda bar ve restoran konseptiyle hizmet sunulacak.

Lüks mekanda Haziran ayından itibaren tropik kokteyller ve müziğin tadını...