16 / 04 / 2024

Büfeciler zam

Büfeciler zam

İBB, gazete satış büfelerinin kiralarına yüzde 560'a varan zam yaptı ve yenileme için büfelere 300 bin TL'ye kadar maliyet çıkacağını duyurdu. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Ferihan Karasu, "Bu paraları ödememizin imkânı yok. İmamoğlu'ndan 1 aydır randevu talebim var. Onu yanılttıkl

Büfecilerden İBB önünde yüksek zam protestosu!

İstanbul Tekel-Gazete Bayileri Esnaf Odası üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin büfe kiralarına yaptığı yüksek zammı protesto etti.

Araba almak isteyenlere kötü haber! Sektör temsilcileri duyurdu! 1 ay sonra büyük zam geliyor...

Otomobil fiyatlarındaki artış devam ederken, sektör temsilcileri otomobil fiyatlarına bir ay sonra büyük zam geleceğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Hurda fiyatları yerinde durmuyor! Hurdaya büyük zam geldi! 31 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Bugün bakır ve alüminyum hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 31 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Son dakika! O büyükşehirde de suya yüzde 19 zam geldi! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclis toplantısında, 1 Ekim tarihinden geçerli olacak şekilde suya zam yapılması kararı verildi. Peki Bursa'da suya ne kadar zam gelecek? İŞte detaylar...

Uzman isim açıkladı: 2024'te asgari ücret bu kadar olacak! Ocak ayında asgari ücrete büyük zam geliyor

Asgari ücret 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34 artışla net 11 bin 402 liraya yükseltilmişti. Yerel seçim öncesi asgari ücrete ocak ayında da büyük bir zam bekleniyor. İşte detaylar...

Emekliye büyük zam yapılacak. İşte emekli vatandaşların alacağı maaş

Emekli vatandaşlara yönelik ocak ayında büyük bir zam yapılacağı değerlendiriliyor. Kulislerde şimdiden rakamlar da konuşulmaya başlandı.

Böyle zam görülmedi! Tüm işçilerin maaşları yüzde 107.49 oranında artıyor

Ünlü üretici, tüm çalışan işçilerinin maaşlarına yüzde 107,49 oranında zam yaptığını duyurdu. İşte detaylar...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Büfeciler zam Haberi

Büfeciler zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı gazete ve ürün satış büfelerinin yetkisi, İBB Meclisi’nin aldığı kararla İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret A.Ş.’ye geçti.

İBB, yeni sözleşmede İstanbul’daki gazete satış büfelerinin kiralarına yüzde 560’a varan zam ile büfeleri yenileme ücreti olarak da 80 bin ile 300 bin TL'ye kadar fatura çıkacağını belirtti. Hürriyet'ten Fatma Aksu ve Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre; 21 Eylül’e kadar yeni zamlı sözleşmeye imza atmayan bayiler için ise 1 Ekim’e kadar ihale yapılacağı açıklandı.

Büfe işleten esnaf, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanlış bilgilendirildiğini dile getirerek bu ücretleri ödeyemeceklerini belirtti ve bu uygulamadan vazgeçilmesi çağrısı yaptı.

'Ya kırk satır ya kırk katır diyorlar'

İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Ferihan Karasu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "İstanbul’da 176 tane gazete bayimiz...