26 / 04 / 2024

Buğra Berberoğlu kimdir

Buğra Berberoğlu kimdir

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Buğra Berberoğlu Rixos Hotels’in CEO’su oldu!

Rixos Hotels, deneyimli turizmci Buğra Berberoğlu’nu CEO olarak atadı. Berberoğlu, Kempinski’nin 20’den fazla otelinin bulunduğu Hindistan, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin operasyonundan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Rixos Hotels’in CEO’su başarılı turizmci Buğra Berberoğlu oldu!

Kuruluşunun 15’inci yılına giren Rixos Hotels, yoluna son 10 yıldır Kempinski Hotels’de üst düzey görevlerde bulunan deneyimli turizmci Buğra Berberoğlu ile devam edecek. Rixos Hotels’in CEO’su başarılı turizmci Buğra Berberoğlu oldu.

Murat Müminoğlu kimdir?

İş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam eden Yüksek Mimar Murat Müminoğlu vefat etti. Peki, Murat Müminoğlu kimdir? Murat Müminoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Müminoğlu..

Rixos’tan Küba’ya 5 yıldızlı otel!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, "2020 hedefimiz yedi kıtada 60 otel, 20 bin oda, 44 bin yatak, 20 bin çalışan ve 2 milyon misafir ağırlamak. Şartları zorluyoruz. Küba'da 880 odalı otel için anlaşma yapmak üzereyiz" dedi.

Küba'ya ilk Türk otel yatırımını Rixos yapacak!

Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

Özge Berberoğlu Kurbak kimdir?

Mimar Özge Berberoğlu Kurbak kimdir? Özge Berberoğlu Kurbak, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Özge Berberoğlu Kurbak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özge Berberoğlu Kurbak..

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos bu yıl 60 otel açacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, ITB yılını değerlendirerek, Dünya çapında yeni RİXOS Hotels olarak 2014 yılında Dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydetti.

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Buğra Berberoğlu kimdir Haberi

Buğra Berberoğlu kimdir

Rixos Hotels olarak 2014 yılında dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydeden Buğra Berberoğlu, 2015'te yüzde 25 artışla yaklaşık 1 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. 



Buğra Berberoğlu, Türkiye, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan Rbcos Hotels'in, bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olduğuna dikkat çekti. Berberoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra, Karayipler ve Uzakdoğu'nun cennet köşelerinde de yatınm yapılacağını belirterek, şöyle devam etti: "BAE'de Abu Dhabi'de lüks bir otel inşa edeceğiz. Malpler'deki otel yatınmımızı önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Körfez ülkelerinden gelen misafirler İçin Rixos Hotels son derece çekici bir destinasyon ve lüks tatil alternatifi hatine geldi. Rbcos Hotels bayrağını farklı destinasyonlarda...