26 / 04 / 2024

bükent tüfenkçi

bükent tüfenkçi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Türkiye'nin ekonomik gidişatına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Tüfenkçi, " Ekonomik gidişat iyi ama yeterli bulmuyoruz" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Çiğ süt desteği kimlere ödenecek?

Çiğ süt desteği  bütçede hayvancılığın desteklenmesine ait pay edilen ödenekten ödenecek. Bakanlıkça lazım gelen ücretin aktarılmasını takiben banka vesilesi ile ödenecek.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

O kişiler daha ucuz akaryakıt almak için başka ülkeye gidiyorlar! Böyle bir şey görülmedi

Belçika ile Fransa arasında akaryakıt ücretlerinde litrede 30 sent ve 50 sentlik farklar sebebi ile Belçikalılar araçlarına yakıtı. Belçikalılar daha ucuza akaryakıt almak için artık Fransa'ya gidiyorlar. İşte detaylar…

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

Tarihte bir ilk TÜİK işsizlik rakamı resmi işsizlik rakamının altında kaldı!

İŞKUR'a işsizlik maaşı başvurusu yapanların sayısı TÜİK'in açıkladığı resmi işsizlik rakamlarını geride bıraktı. TÜİK'e göre 4 milyon 253 bin işsiz var, İŞKUR'da ise rakam 4 milyon 417 bin.

Topkapı Sarayı’ndaki Emirgan Sütiş tahta sunta ile büyütüldü!

Topkapı Sarayı’ndaki, Emre Kocadağ’ın işlettiği ‘Emirgan Sütiş’ adlı restoranın bahçesi tahta sunta ile büyütüldü.

bükent tüfenkçi Haberi

bükent tüfenkçi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016'nın Türkiye açısından zor bir yıl olduğunu ifade ederek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yaşanan süreç ve referandum döneminde oluşturulan haksız algı ortamını hatırlattı. Tüfenkci, bu ortamda hükümetin aldığı tedbir ve hayata geçirdiği teşviklerle 2017'ye ekonomik anlamda güçlü bir başlangıç yaptıklarını söyledi.


Türk lirasının ABD doları karşısında en değerli para birimlerinden biri haline geldiğini bildiren Bülent Tüfenkci, "Bu anlamıyla Türkiye'de ekonomik gidişatın iyi olduğunu görüyoruz ama bunu yeterli bulmuyoruz. Bunu daha da iyileştirme noktasında neler yapabiliriz? Atmamız gereken adımları, uyum yasalarıyla aynı zamanda ekonomiyi geliştirecek, destekleyecek tedbir ve destekleri yine önümüzdeki süreçte hayata geçireceğiz." dedi.


Tüfenkci, Üretim Reform Paketine değinirken de çalışmanın komisyona sevk edildiğini, pakette organize...