25 / 04 / 2024

buket ıraöz

buket ıraöz

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Katlanabilen sıra dışı telefon Samsung Galaxy Z Flip3 TeknoSAlarda! Bu fiyat kaçmaz! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünya devi Samsung’un sıra dışa telefonlarından Samsung Galaxy Z Flip3’ü TeknoSAlardan uygun fiyata satın alabilirsiniz. İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Gayrimenkulde doğru proje yatırımı her zaman kazandırır!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü söyledi.

Konut projelerinde lokasyon önemli!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün, ekonominin en sıkıntılı olduğu dönemlerde bile yatırımcı açısından "güvenli liman" olma özelliğini sürdürdüğünü belirterek, doğru projeye yatırımın her koşulda kazandırdığını söyledi.

TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

95 konut olarak inşa edilen TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

95 konutluk TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesindeki daireler için satış süreci henüz başlamadı. Peki, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap Evleri başvuruları!

Giresun Alucra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet eslime hazır konut; ön şartsız, kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap Evleri başvuruları...

FETÖ, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bitmesin diye çok uğraştı!

Boğaz’ın 3’üncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılıyor. İbrahim Çeçen, "Bu köprü bitmesin diye çok uğraştılar. FETÖ olmasaydı, çok daha erken bitecekti. Amaçlarına ulaşamadılar. Dünyanın gözünün içine batıra batıra köprüyü erken açıyoruz" dedi.

Adapazarı'nda ruhsatsız olan inşaatlar yıkılacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye ilişkin, "Şu ana kadar yapılan tüm ikaz ve uyarılara rağmen kaçak ve ruhsatsız olarak yapımına devam edilen inşaatlar yıkılacak." dedi.

Karaburun'un ulaşım sorunu çözüldü!

Mavi ile yeşili buluşturmasına rağmen ulaşım sıkıntısı nedeniyle turizmde istediği ivmeyi yakalayamayan İzmir'in Karaburun ilçesi, yol sorunun çözülmesiyle turizm pastasına ortak olmak istiyor.

buket ıraöz Haberi

buket ıraöz


Genç ve dinamik bakış açısıyla inşaat sektöründe fark yaratan Keten Proje, sosyal donatıları, mimarisi ve konumuyla Osmaniye ve çevresinde bir ilk olan Osmaniye Sarayları projesini hayata geçirdi. 7 blokta, toplam 160 daireden oluşan proje, hızla yükselmeye devam ederken, konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 


AVM'DE TANITIM STANDI


Şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin bu hayalini gerçekleştirebilecekleri ortamı sunan Osmaniye Sarayları'nın mimarı Keten Proje, Park 328 AVM'de Osmaniyeliler'le buluştu. AVM'nin giriş katında kurulan stantta, dev boyuttaki maket ve görsellerle projenin tanıtımı gerçekleştiriliyor. Osmaniyelilerin yoğun ilgi gösterdiği stantta, kent halkına, firma yetkilileri tarafından projeyle ilgili bilgiler veriliyor. Ayrıca, içerisinde projeyle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtılıyor.

"İNSANLARA HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME FIRSATI'' 

" Standı ziyaret...