28 / 03 / 2024

Bülent Delican kentsel dönüşüm

Bülent Delican kentsel dönüşüm

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican İzmir'e müjde vererek "en büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak" diye konuştu.

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Bülent Delican: En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican İzmir'e müjde vererek "en büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak" diye konuştu.

Bülent Delican'dan Uzundere'deki dönüşüme destek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Uzundere'de temeli atılan kentsel dönüşüm projesi ve hayata geçirilmesi planlanan diğer projeler konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne destek verdiklerini söyledi.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'de kentsel dönüşüm ötelenemez!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bülent Delican, İzmir Körfez'deki ÇED sürecini anlattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte algı operasyonlarını sürdürdüğünü söyleyen Delican, Kocaoğlu’nun ÇED raporunu ağzına doladığını ve ciddi suçlamalarda bulunduğunu ifade etti.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Binali Yıldırım İzmir'in kentsel sorunlarını çözecek!

Bülent Delican, "İzmir'i dünya başkentleriyle yarıştırabilecek ufka sahip, kente ağabeylik yapacak, İzmir'in ulaşım, kentsel dönüşüm ve altyapı sorunlarını çözecek tek anahtar Binali Yıldırım'dır" dedi.

Bülent Ersoy Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alacak!

Posta Magazin sayfası köşe yazarlarından Uğur Kotan yazısında Bülent Ersoy'un Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alması yer verdi.

Bülent Deniz; Kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı!

Elektrik hizmet bedellerinin belirlenmesine ilişkin 25.06.2015 tarihli EPDK kararını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı” dedi.

2004 yılında Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış!

2004 yılında TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. 120 hektar alanda gerçekleşecek projenin ilk etabında 2 bin 800 toplu konut yapılacakmış.

Bülent Bülbüloğlu: Turizmde kaliteye dikkat edilmeli!

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Bülent Bozkurt inşaat sektörüne girdi!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren sağlık sektörü firmalarından Baycan Medikal'ın patronu Bülent Bozkurt inşaat işine de girdi. Kartepe Acısu'da kendi yeri olan 5 bin 600 metrekare alana fabrikanın yapımına başladı.

Bülent Ataker kimdir?

İnşaat Mühendisi Bülent Ataker kimdir? Bülent Ataker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Ataker, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Ataker...

Bülent Delican kentsel dönüşüm Haberi

Bülent Delican kentsel dönüşüm

Başbakan Yıldırım ve bakanların İzmir ziyaretlerinin önemli olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, “En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak. Bu da İzmir’e müjde olsun” dedi.


Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Binali Yıldırım’ın iki İzmir ziyaretinin kent için kazanç olduğunu söyledi. Ege TV’de açıklamalarda bulunan Delican, MHP seçmenine de referandum mesajı gönderdi.


5 günde 5 bakanı ağırladıklarını belirten Delican, “Burası, Başbakanımızın ili. Projelerin gerçekleşmesinde Başbakanımızın çok büyük katkısı var. Her bakan, İzmir’e müjdelerle geliyor. Bu daha da artacak” dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun, 100 trilyonun üzerinde maliyetle, bir rekreasyon alanı ortaya çıkardığını kaydeden Delican, “Torbalı Hastanesi için geri sayımdayız. Bayraklı Şehir Hastanesi için önemli yol kat ettik. Şehrimiz çok hızlı büyüyor. İzmir’e daha büyük yatırımlar...