17 / 04 / 2024

bülent ecevit mülkiyet bilgisi

bülent ecevit mülkiyet bilgisi

Üniversitelerde Sınai Mülkiyet Bilgisinin Yaygınlaştırılması Projesi Yönlendirme Komitesi toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Bülent Ecevit Üniversitesi Türk Patent ve Marka Kurumu ev sahipliği yaptı.

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Kentsel dönüşümde mülkiyet hakkı tartışmaları! Yasa onaylandı, tartışmalar büyüdü!

Kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeler içeren kanun TBMM'de kabul edildi. Eleştirilerin odağında ise mülkiyet hakkının ihlali yer alıyor. İşte tepki çeken yasanın ayrıntıları...

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker hayatını kaybetti. 

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Ytong'un acı günü! Bülent Demiren vefat etti!

Ytong Yapı Malzemeleri üretimini Türkiye'ye kazandıran şirket kurucusu ve onursal başkanı Yüksek Mühendis Bülent Demiren vefat etti.

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Bülent Ersoy: Vasiyetimden ÇYDD’yi çıkardım!

Bülent Ersoy’un “Kürklerimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağım” sözlerinden sonra dernek “Bu bağışı kabul edemeyiz” açıklamasını yaptı. Sanatçı da derneği vasiyetnamesinden çıkardı.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

bülent ecevit mülkiyet bilgisi Haberi

bülent ecevit mülkiyet bilgisi

Bülent Ecevit Üniversitesi Türk Patent ve Marka Kurumunun ev sahipliğinde düzenlenen Üniversitelerde Sınai Mülkiyet Bilgisinin Yaygınlaştırılması Projesi Yönlendirme Komitesi toplantısına katıldı.

Bülent Ecevit Üniversitesi temsilen Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Türk Patent ve Marka Kurumunun ev sahipliğinde İstanbul Uluslararası Buluş Fuarıyla (ISIF’17) eş zamanlı olarak düzenlenen Üniversitelerde Sınai Mülkiyet Bilgisinin yaygınlaştırılması projesi Yönlendirme Komitesi 4. toplantısına katıldı. Yönlendirme Komitesi üyelerinin yaklaşık yüzde sekseni üniversiteler tarafından 2017 yılı içinde önerilen yeni üyelerden oluşturulmuş olup, Yönlendirme Komitesi 4. toplantısı yeni üyeleri bilgilendirmek, yeni sinai mülkiyet kanunun yeniliklerini ve üniversiteler için önemini anlatmak amacıyla yapıldı.


Üniversitelerde Sınai Mülkiyet Bilgisinin Yaygınlaştırılması Projesi Yönlendirme Komitesi Toplantısı hakkında bilgi veren Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel; fikir ve buluşların ticarileştirilmesi ve korunması açısından yeni yönetmelik taslağının...