19 / 04 / 2024

Bülent ersoy yatırımları

Bülent ersoy yatırımları

Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı. İşte Bülent Ersoy'un mal varlığı...

Bülent Ersoy Kanal İstanbul'la kazanacak!

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği Başkanı Halil Tamer Öztoygar, “Güneydoğu’da satılan iş makineleri arasında Kuzey Irak’a götürülenler oluyor.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Soydan tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Bülent ersoy yatırımları Haberi

Bülent ersoy yatırımları

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Muğla'nın Marmaris İlçesi Kızılkum Koyu'ndaki arazisini sattı.


SATIŞ İŞLEMİ GİZLİLİK İÇİN YÜRÜTÜLDÜ


 Marmaris'in Taşlıca Mahallesi Bozukkale Mevkii Kızılkum Koyun'daki 13 bin 322 metrekarelik denize sıfır arazisini dün satan Bülent Ersoy, gizlilik içinde yürütülen satış işleminden sonra kimselere gözükmeden Marmaris Tapu Dairesi'nin arka kapısından taksiye binerek uzaklaştı.


İSTANBUL'DAN 4 ADET VİLLA ALDI


Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı.


İŞTE BÜLENT ERSOY'UN MAL VARLIĞI;


- İstanbul'da 28 daire.

- İstanbul Fenerbahçe'de sauna.

- Marmaris ve Bodrum'da villa.

- Fethiye'de benzinci.

- 30 metrelik yat.

- Kiraya verilen vinç ve dozerler.


Vatan



Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;


Bülent Ersoy, önceki gün Ataköy Marina’da bulunan Nossa Costa’da sahneye çıktı.  Paraya sıkıştığı ve Marmaris’teki arsasını sattığı haberlerine de açıklık getiren sanatçı,...