19 / 04 / 2024

bulut inşaat esenyurt projesi

bulut inşaat esenyurt projesi

Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boş arazi üzerinden daire satışları yapıldı.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

bulut inşaat esenyurt projesi Haberi

bulut inşaat esenyurt projesi

Teslim etmesi beklenen binlerce dairesi bulunan Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Savcılık soruşturması kapsamında ifade veren şirket sahipleri, Esenyurt’ta yaşanan imar sorununun mali sıkıntı yaşamalarına neden olduğunu söyledi. Soruşturma dosyasında yer alan belgelere göre; şüpheliler ‘dolandırıcılık’ yapmakla suçlanıyor. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boz arazi üzerinden daire satışları yapıldı.


Makrom Yapı'nın 17 yöneticisine gözaltı!



BİNLERCE KİŞİ MAĞDUR

İstanbul Esenyurt bölgesinde yaşanan ‘imar krizi’ bir çok firmayı sarsarken, binlerce mağdur da biran önce evlerine kavuşmayı umuyor. İnşaat sektöründeki varlığı çeyrek asrı geçen Bulut İnşaat (Bulut İnşaat Turizm San ve Dış Ticaret) de, şimdilerde binlerce mağduru ile gündemde. Şirket, Evviva konsepti ile geliştirdiği 10’a yakın projenin tanıtımın yaptı....