28 / 03 / 2024

bulut inşaat evviva real evleri fiyat listesi

bulut inşaat evviva real evleri fiyat listesi

Bulut İnşaat Tekirdağ'da Muratlı Caddesi üzerinde 150 dönüm üzerine kendi başına şehir konseptinde bir proje inşa ediyor. Projenin içinde sağlık kabinlerinden, hayvan barınaklarına, otelden AVM'ye kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği imkânlar sunuluyo

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

Adana'daki metro inşaatına ilişkin 6 soru TBMM'de!

Adana'daki metro inşaatının Bakanlığa devredilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

bulut inşaat evviva real evleri fiyat listesi Haberi

bulut inşaat evviva real evleri fiyat listesi


Bulut İnşaat Tekirdağ'da Muratlı Caddesi üzerinde 150 dönüm üzerine kendi başına şehir konseptinde bir proje inşa ediyor. Projenin içinde sağlık kabinlerinden, hayvan barınaklarına, otelden AVM'ye kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği imkânlar sunuluyor. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel bulut, dört bloktan oluşan teşhir bloklarının çalışmalanna başlandığını belirtti. 


Teşhir bloklarının 64 daireden oluşacağını ifade eden Bulut, "15 Ocak itibariyle ilk kazmayı vuruyoruz. 800 konutluk ilk büyük inşaat çalışmasına başlamak için de gün sayıyoruz," diye konuştu. Bulut, Tekirdağ Belediyesi tarafından yapılacak olan ilk Belediye Meclisi toplantısı sonrası tevhid (birleştirme) işlemlerinin tamamlanarak projeye büyük bir hızla başlayacaklarını sözlerine ekledi. 800 konutluk dev yatırım için tamamen hazır olduklarını dile getiren Bulut, "Nisan ya da en geç Mayıs çeğe dönüştü. Bundan son derece ayında projemiz hızla...