29 / 03 / 2024

Bulut İnşaat mağdurları

Bulut İnşaat mağdurları

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Temel Bulut yakalandı!

Sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce çay bahçesinde yakalandı. 

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası dün görüldü. İşte teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum...

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

Bulut İnşaat'ın sahipleri polise ifade verdi!

Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boş arazi üzerinden daire satışları yapıldı.

Bulut İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, yarın saat 15:00'te Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecek...

Bulut İnşaat mağdurları 2 Ağustos'ta eylem yapacak!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen Bulut İnşaat mağdurları, 2 Ağustos Pazar günü İstanbul Avcılar'daki Bulut İnşaat satış ofisi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağdurlarından yardım çığlığı: '3 sene dediler 10 sene oldu'

2005'te 'özel dönüşüm alanı' daha sonra ise 'kentsel dönüşüm alanı' olarak ilan edilen Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm mağdurları kiralarının dahi ödenmediğini iddia ederek, seslerini duyurmak istiyor...

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Has İnşaat mağdurları evlerini istiyor!

Tuzla’da, bir inşaat şirketinden noter sözleşmesi ile satın aldıkları dairelerin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden mağdurlar evlerini geri istiyor.

Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu mağdurları bir araya getirdi!

Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu, kentsel dönüşümde yaşanan mağduriyetleri çözüyor. Mağdurların bir birine ulaşmasını sağlayan platform üzerinden kolayca avukat bulunabiliyor.

Avcılar kentsel dönüşüm mağdurları bugün toplanıyor!

120 bin kişinin yaşadığı Avcılar'da 7 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor. Avcılar Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu da bu konulara dikkat çekmek ve mağduriyetlerinin giderilmesi için Avcılar Havuz Meydanı'nda miting düzenleyecek...

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Gaziantepli Uğur İnşaat mağdurları yolu kapattı!

Gaziantep'te Uğur İnşaat mağduru olan yüzlerce aile, Akkent yolunu trafiğe kapattı.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Fikirtepeli kentsel dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak için ‘Lekeye çivi çak’ kampanyası başlattı. Arsa ve konut sahibi 65 bin mağdur sorunlarının çözülmesini bekliyor.

Bulut İnşaat mağdurları Haberi

Bulut İnşaat mağdurları

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru olan yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları, yetkililerin seslerini duyması için protesto yaptılar. 

Yaklaşık 2 bin kişinin mağdur olduğunu dile getiren Bulut İnşaat mağduru yaptıkları basın açıklamasında uzun yıllardır kredi ve para ödediklerini fakat evlerinin teslim edilmediğini ve paralarının geri ödenmediğini dile...