28 / 03 / 2024

Bulut İnşaat soruşturma

Bulut İnşaat soruşturma

Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boş arazi üzerinden daire satışları yapıldı.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Market reyonlarında satılan o marka gıda ürünü ölüme neden oldu! Acil toplanıp soruşturma başlatıldı

Market reyonlarında satılan bebek mamaları ülkede krize neden oldu. Bir markanın ürününden kullanan annelerin bebekleri ağır şekilde hastalandı bebeklerden ikisi hayatını kaybetti. Söz konusu mamalar toplatıldı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

İzmir'de kontrollü yıkım esnasında bir binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı!

İzmir Karşıyaka'da deprem esnasında ağır hasar gören 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanındaki binanın üzerine çökmesiyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Karşıyaka Belediyesi tarafından soruşturma başlatıldı.

Amazon ormanları Facebook'ta satılıyor haberlerine soruşturma!

Brezilya'da bulunan amazon ormanlarının Facebook'ta satıldığı haberleri üzerine Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, soruşturma başlattı. 

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Soner Yalçın’ın kaçak villasına çifte soruşturma!

Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın İstanbul Levent'teki milyonlarca dolarlık kaçak villası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Bahçelievler'de çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

İstanbul Bahçelievler'de daha önceden boşaltılan bina çöktü. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Bahçelievler'de binanın çökmesine ilişkin soruşturma başlattığını belirtti...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı ile ilgili soruşturma devam ediyor!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apartmanı ile ilgili dava devam ediyor. Dava kapsamında 39 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor...

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı: Yıkılan binalarla ilgili 8 soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniye yıkılan her binayla ilgili 7, hasar gören bütün binalarla ilgili de bir olmak üzere toplam 8 farklı soruşturma açıldığını duyurdu...

Deprem sonrası fahiş kira artışlarına soruşturma!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, deprem sonrası fahiş kira artışlarına karşı soruşturma başlattı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili "Kira fiyatlarında olan artışın takibini yapıyoruz'' dedi.

EPDK Shell Petrol aleyhine soruşturma süreci başlattı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 'herhangi bir arz sıkıntısı olmadan bayilere sınırlı miktarda akaryakıt verdiği' gerekçesi ile Shell Petrol AŞ aleyhine soruşturma süreci başlattı.

Bulut İnşaat soruşturma Haberi

Bulut İnşaat soruşturma

Teslim etmesi beklenen binlerce dairesi bulunan Bulut İnşaat’ın sahiplerinin Mali Polis tarafından sorgulandığı ortaya çıktı. Savcılık soruşturması kapsamında ifade veren şirket sahipleri, Esenyurt’ta yaşanan imar sorununun mali sıkıntı yaşamalarına neden olduğunu söyledi. Soruşturma dosyasında yer alan belgelere göre; şüpheliler ‘dolandırıcılık’ yapmakla suçlanıyor. Dosyaya göre, çok sayıda kişiye, kimi zaman ruhsatta olmayan, kimi zaman da ruhsat başvurusu dahi olmayan boz arazi üzerinden daire satışları yapıldı.


Makrom Yapı'nın 17 yöneticisine gözaltı!



BİNLERCE KİŞİ MAĞDUR

İstanbul Esenyurt bölgesinde yaşanan ‘imar krizi’ bir çok firmayı sarsarken, binlerce mağdur da biran önce evlerine kavuşmayı umuyor. İnşaat sektöründeki varlığı çeyrek asrı geçen Bulut İnşaat (Bulut İnşaat Turizm San ve Dış Ticaret) de, şimdilerde binlerce mağduru ile gündemde. Şirket, Evviva konsepti ile geliştirdiği 10’a yakın projenin tanıtımın yaptı....