25 / 04 / 2024

bulvar istanbul nerede

bulvar istanbul nerede

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı, Göl Etabı olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile satışa sunuluyor. İşte 28 soruda Bulvar İstanbul projesi...

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul, toplu konut yaşam standartlarına değer katacak!

Türkiye’nin birçok kentinde birbirinden farklı niteliklerde ve ölçeklerde birçok projeye imza atan (SPDO) Sabri Paşayiğit Design Office’in tasarladığı Bulvar İstanbul, doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor.

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşin kalan 1 yıl sonra!

Başakşehir'de geliştirilen bir diğer proje Bulvar İstanbul'da ise yeni kampanya başlatıldı.Kampanya ile peşinattan sonra kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim!

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 90'ı satıldı!

BULVAR İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar İstanbul ön talep formu!

İstanbul Başakşehir'de kurulan Bulvar İstanbul projesinde satışlar başladı. Projede bulunan 1555 daire için ön talep formu toplanıyor. Proje Bulvar ve Göl olmak üzere 2 etaptan oluşuyor.

Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor. Başakşehir'de yükselen projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Toplam 391 daire ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi MAKSEM ve OĞUZKAĞAN ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Bulvar Life nerede?

2017 yılının sonunda tamamlanması planlanan Bulvar Life projesi Bulvar Life İnşaat imzasını taşıyor. Peki Bulvar Life nerede?

Bulvar Life nerede?

Bulvar Life projesi 5 bin metrekare alan üzerinde 260 daire ve ticari dükkanlardan meydana geliyor. Peki, Bulvar Life nerede? İşte, Bulvar Life lokasyon bilgileri...

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home nerede?

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul'da yer alan ticari üniteler satışa çıkarılıyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Dükkan alanlarının 78 metrekareden başladığı proje 1.555 adet daire yer alıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul projesi nerede?

Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul projesi Rezidans, Göl ve Bulvar olmak üzere 3 etaptan oluşuyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul projesi nerede?

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar Rezidans nerede?

Bulvar İstanbul’un yeni etabı olarak yükselen Bulvar Rezidans projesi 3+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Projede toplam 165 adet konut bulunuyor. Peki Bulvar Rezidans nerede?

Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi nerede?

165 daireden oluşan ve 2016 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Bulvar İstanbul, İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

bulvar istanbul nerede Haberi

bulvar istanbul nerede

1 -  Bulvar İstanbul nerede inşa ediliyor?

Bulvar İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


2 - Bulvar İstanbul projesinin ortakları kimler?

Bulvar İstanbul projesinin ortakları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat olarak karşımıza çıkıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. 


3 - Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının ve kreşin ihalesi 29 Kasım'da yapılacak. 


4 - Bulvar İstanbul projesinde satılık dükkan fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul projesine satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


5 - Bulvar İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul daire fiyatları şöyle;

3+1 daireler 780 bin TL ile 847 bin TL arasında

4+1 daireler 769 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında

6+1 daireler 1 milyon 300 bin TL ile 1 milyon 349 bin...