19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satılık

Bulvar İstanbul satılık

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen projede 1.555 adet konut yer alıyor.

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da satışlar başlayacak!

Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul’un ticari alanları satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un ticari alanları hayata geçiyor.

Bulvar İstanbul 2014'te satış rekortmeni oldu!

Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul, satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi bir sürede tamamlayarak, satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşin kalan 1 yıl sonra!

Başakşehir'de geliştirilen bir diğer proje Bulvar İstanbul'da ise yeni kampanya başlatıldı.Kampanya ile peşinattan sonra kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Bulvar İstanbul'da yeni bir kampanya başlatıldı.Kampanyaya göre projedeki dairelerden ev alacaklar, 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlayacak.

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul'da metrekaresi 2 bin 800 TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.Metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişirken, 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta yeni bahar kampanyası!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Bulvar İstanbul'da 433 bin TL'ye 3+1! Yüzde 10 peşinatla!

3 etap halinde yükselen Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 433 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul satılık Haberi

Bulvar İstanbul satılık

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özkar-Özülke İnşaat tarafından inşa edilen projede açık artırma ihalesi için son başvurular 28 Kasım'da gerçekleşti. 


Bulvar İstanbul Cadde dükkanları ve kreş için yapılan ihalede sonuçlar yarın belli olacak. Dükkan fiyatlarının 850 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılının ortasında yapılması öngörülüyor. 


Sosyal donatıları arasında projede restoran alanları, eczane, büyük mağazacılık, market, giyim, GSM Operatörü ve cafe yer alıyor. 


İstanbul Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje ''Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç'' sloganıyla tanıtıldı.


Kayaşehir  Bulvar İstanbul  Cadde adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim

Telefon: 444 66 10 

Bulvar İstanbul hakkında detaylı bilgi için