19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satışları

Bulvar İstanbul satışları

İstanbul Başakşehir'de kurulan Bulvar İstanbul projesinde satışlar başladı. Projede bulunan 1555 daire için ön talep formu toplanıyor. Proje Bulvar ve Göl olmak üzere 2 etaptan oluşuyor.

Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor. Başakşehir'de yükselen projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Evleri 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim!

Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşecek. Projede yer alan daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bulvar İstanbul projesinde 629 bin TL'ye 4+1!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde yer alan 4+1 dairelerin fiyatları 629 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 802 bin TL'ye 5+1!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan Bulvar İstanbul projesinde toplam 1555 adet daire yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde yer alan 5 oda 1 salon dairelerin fiyatları 802 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul projesi ilk 6 ayın hasılat lideri oldu!

Bulvar İstanbul ilk 6 aylık dönemde 628 konu sattı. Bu sonuçla ilk yarının hasılat şampiyonu olurken, Emlak Konut GYO bu satışlardan 263 milyon 278 bin 281 lira gelir elde etti.

Bulvar İstanbul 2014 yılı ilk yarısının hasılat şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO’nun 2014 Yarıyıl Hasılat Raporu’na göre, Bulvar İstanbul projesinde yılın ilk 6 ayında 628 adet konut satıldı. Bulvar İstanbul bu sonuçla ilk yarının hasılat şampiyonu oldu.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul ' da konutların yüzde 70' i satıldı...

Bulvar İstanbul en çok gelir elde eden Emlak Konut projesi oldu!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun mayıs ayı sonuçlarına göre Bulvar İstanbul, geçen ay 124 adetlik satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu.

Bulvar İstanbul dört ay üst üste hasılat şampiyonu oldu!

Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi, dört ay üst üste elde ettiği hasılat birinciliğini mayısta da bırakmadı. Bulvar İstanbul, geçen ay 124 adetlik satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu...

Bulvar İstanbul, Mart'ta en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu!

Geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdüren Bulvar İstanbul, martta da 111 adet konut satışıyla adet bazında en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu

Bulvar İstanbul satışları rekor kırdı!

Geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdüren Bulvar İstanbul, martta da 111 adet konut satışıyla adet bazında en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu...

Bulvar İstanbul projesi mart ayında da satış lideri oldu!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul geçtiğimiz yılın son iki ayından bu yana konut satışındaki liderliğini sürdürürken, mart ayında da 111 adet konut satışıyla adet bazında en çok satış yapan Emlak Konut GYO projesi oldu.

Bulvar İstanbul'da en fazla geniş daireler talep ediliyor!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir'de Olimpiyat Stadı'nın yanında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi bir günde 12 daire satarak hasılat şampiyonluğu elde etti...

Bulvar İstanbul projesinin yüzde 55'i 4 ayda satıldı!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinin yüzde 55' i dört ayda satıldı...

Bulvar Atakent'te ön satışlar başladı!

Maksem Grup Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçen Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı.

Küçükçekmece Bulvar Atakent satışları!

Bulvar Atakent projesi 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Küçükçekmece Bulvar Atakent satışları yakında başlıyor.

Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Toplamda 5 blokta 394 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesinde ön talep dönemi sürüyor. Peki, Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

Beylikdüzü Deniz İstanbul satışları!

İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükselen Beylikdüzü Deniz İstanbul projesinde 4 bin 619 daire ve 330 adet villa yer alıyor. Beylikdüzü Deniz İstanbul satışları...

Konut satışları hız kesmiyor!

Bu yılın ilk üç ayında yapılan konut satışları; geçen yılın aynı dönemine göre İstanbul'da yüzde 1, Ankara'da yüzde 7 düştü, İzmir'de ise 6 puan arttı. Türkiye ortalaması ise yüzde 2'de kaldı.

Konut satışları yüzde 2 arttı!

Türkiye genelinde konut satışlarında 2016'nın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2 artış görülüyor. Konut satışlarında İstanbul'da yüzde 1 azalma görülürken, İzmir'de yüzde 6 artış, Ankara'da yüzde 7 azalma kaydediliyor.

Nef Bodrum satışları ne zaman başlıyor?

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Bodrum'da satışlar Haziran ayında başlayacak. Nef Bodrum projesinde konut ve otel alanları yer alıyor...

Burdur'da konut satışları arttı!

Burdur'da 2015 Mart ayında 192 konut satılırken 2016 Mart ayında %10,42 oranında artarak 212 konut satıldı. Ülkemizde yabancılara yapılan konut satışlarında,Mart 2016'da ilk sırayı 583 konut satışı ile İstanbul aldı.

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda satışlar başladı!

Keleşoğlu, Denizİstanbul projesindeki az katlı apartman daire konsepti Mercan Konakları'nda yeni etap satışlarına başladı. Mercan Konakları’nın yeni etabı, 1+1’den 4+1’e değişen daire seçenekleri ile yeni evlileri ve çocuklu aileleri bekliyor.

Dap Teras Kule satışları başladı! 323 bin TL'den!

Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule'de ön satışlar başladı. İstanbul Kartal'da yer alan Dap Teras Kule projesinde daire fiyatları 323 bin TL'den başlıyor...

Yeni konut satışlarında İzmir 3. sırada yer aldı!

2016’nın Ocak ve Şubat aylarında İzmir genelinde toplam 4.722 adet yeni konut satışı gerçekleşti. Geçen yılın aynı döneminde ise bu sayı 4.269 olmuştu. Yeni konut satışlarında İstanbul’u 7.792 ilk satışla Ankara ve 4.722 ilk satış rakamıyla İzmir takip et

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Bulvar İstanbul satışları Haberi

Bulvar İstanbul satışları

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelere sahip olmak isteyenler ön talep formu doldurarak örnek daireleri ziyarete edebilirler.


Başakşehir Bulvar İstanbul Konutları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçiyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bulvar İstanbul Evleri 2 etap halinde yükseliyor. Bulvar ve Göl etaplarında toplam 1555 konut yer alıyor. Aynı zamanda ticari birimler de proje dahilinde hayata geçiyor.


Bulvar İstanbul projesindeki daireler 2016 yılının ilk aylarında teslim edilecek. Dairelerin ödemesi banka kredili yapıldığında yüzde 1 peşinat uygulanıyor. Yüzde 24'lük bölüm 1 sene sonra ve kalanı banka kredisiyle ödeniyor. 


Şirket bünyesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise 23 ay faizsiz olarak...