26 / 04 / 2024

Burak Hakkı çiftliği

Burak Hakkı çiftliği

Burak Hakkı doğayla baş başa olmayı tercih etti ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik bir arsaya çiftlik kurdu.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi için yürütmeyi durdurma kararı!

Ankara 4. İdare Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisi hakkında açılan davada "Atatürk’ün şartlı bağışına aykırı işlem yapılamaz" dedi

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde arazi kaybı iddiası!

Sayıştay'ın 2015 yılı denetim raporuna göre Atatürk Orman Çiftliği arazisinin bazı kuruluşlara metrekaresi 8, 25 ve 30 kuruşa kiraya verildiği ortaya çıktı.

Afyon 38° 30° Çiftliği ile endüstri yapılarına yeni yorum!

Afyon’da tasarlanan 38° 30° Çiftliği'ne yeni bir yorum getiren Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliği ile peynir üretim süreci tıpkı bir müze gibi sergileniyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kiralamaya 10 yıl sınırı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü’ne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nin kiralama işlemlerine düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğüne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek. Bu süre sonunda Müdürlükçe yeniden ihaleye çıkılarak söz konusu kiralama işlemi yapılabilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yeni düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Atakule GYO Riva Beylikmandıra Çiftliği değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Riva Beylikmandıra Çiftliği değerleme raporu yayınlandı.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan 3.490 metrekarelik alanın depo olarak kiralanması ihalesi işini ihale edecek. Aylık 8 bin 500 TL'den kiralanacak deponun ihalesi 11 Ocak 2017'de gerçekleşecek.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Çekmeköy Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Çekmeköy Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı

Atatürk Orman Çiftliği'ne ne olacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği’ndeki birinci derece doğal sit alanı olan Devlet Mezarlığı’nın ve bira fabrikasının yapılaşma tehdidi ile karşı karşıya kaldığını açıkladı.

Burak Hakkı çiftliği Haberi

Burak Hakkı çiftliği

Şehrin gürültüsünden kaçıp kendini doğaya atan ünlü isimlere bir yenisi daha eklendi.


Yılmaz Erdoğan, Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol gibi ünlülerin ardından Burak Hakkı da doğayla baş başa olmayı tercih etti.



Bir süredir hayatını Yunanistan'da sürdüren ve Komşu'da bir tiyatro oyununda oynayan yakışıklı oyuncu, hayalini kurduğu çiftliğe sonunda kavuştu. Hakkı, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsaya çiftlik kurdu.



Yaklaşık 300 bin dolarlık (1 milyon 100 bin lira) arsaya bir de villa inşa eden Hakkı, Saroz Körfezi'ndeki çiftliğinde sebze ve meyve üretimine de başladı.