25 / 04 / 2024

Burak Hakkı gelibolu ev

Burak Hakkı gelibolu ev

Burak Hakkı doğayla baş başa olmayı tercih etti ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik bir arsaya çiftlik kurdu.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...

Burak Hakkı Gelibolu'da çiftlik kurdu!

Burak Hakkı doğayla baş başa olmayı tercih etti ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik bir arsaya çiftlik kurdu.

Gelibolu enerji iletim hattı projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Gelibolu 380 İrtibat Hatları Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Burak Ali Sarı: Cumhuriyet Mahallesi'ndeki pazar yeri yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı İhale Yönetmeliği!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan o yönetmelik...

Gelibolu tarihi alan başkanlığı satın alma ve ihale yönetmeliği!

Gelibolu tarihi alan başkanlığı satın alma ve ihale usul ve esaslar hakkında yönetmelik 10 Eylül 2014 tarihinde 29115 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Gelibolu tarihi alan başkanlığı satın alma ve ihale yönetmeliği..

Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının çalışma usul ve esasları yönetmeliği tam metni!

Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının teşkilatı çalışma usul ve esasları ile personeli hakkında yönetmelik, 28 Ağustos 2014 tarihinde 29102 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı yönetmeliğinin tam metni..

Burak Hakkı Santorini'de lüks villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burak Hakkı, Yunan sevgilisi DJ Lia Papadakis ile birlikte Yunan adası Santorini'de tatil yapıyor. Hakkı, sevgilisinin memleketi olan Santorini'de lüks bir villa kiraladı...

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Kurulması Hakkında Kanun tam metni!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Kurulması Hakkında Kanun, 28 Haziran 2014 tarihinde 29044 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte 6546 sayılı kanunun tam metni...

Gelibolu'da tarihi alan oluşturuluyor!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Kurulması Hakkındaki Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Gelibolu'da Tarihi Milli Parkını vasfını kaldıran tasarının yasalaşması halinde tarihi alan oluşturuluyor.

Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Kurulması Hakkındaki Kanun Tasarısı görüşülüyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu' nda Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Kurulması Hakkındaki Kanun Tasarısı'nın görüşmelerine başlandı...

Bağcılar Burak Plaza vaziyet planı!

Bağcılar Burak Plaza vaziyet planı görseli ve proje hakkında diğer tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Burak Hakkı gelibolu ev Haberi

Burak Hakkı gelibolu ev

Şehrin gürültüsünden kaçıp kendini doğaya atan ünlü isimlere bir yenisi daha eklendi.


Yılmaz Erdoğan, Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol gibi ünlülerin ardından Burak Hakkı da doğayla baş başa olmayı tercih etti.



Bir süredir hayatını Yunanistan'da sürdüren ve Komşu'da bir tiyatro oyununda oynayan yakışıklı oyuncu, hayalini kurduğu çiftliğe sonunda kavuştu. Hakkı, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsaya çiftlik kurdu.



Yaklaşık 300 bin dolarlık (1 milyon 100 bin lira) arsaya bir de villa inşa eden Hakkı, Saroz Körfezi'ndeki çiftliğinde sebze ve meyve üretimine de başladı.