20 / 04 / 2024

Burak Sulu kimdir

Burak Sulu kimdir

İstanbul Avrupa Yakası Kayaşehir'de konut projeleri inşa eden Celaloğlu İnşaat'ın sahibi Selehattin Sulu'nun oğlu Burak Sulu Burcu Eroğlu ile evleniyor. Çiftin düğünü 3 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu  kimdir? Kaç yaşında? Burak Soylu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Soylu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas kimdir? Burak Elmas’ın mesleği nedir? Burak Elmas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Burak Soylu Kimdir? 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu kimdir? Burak Soylu hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burak Soylu'nun biyografisi..

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ersin Özdamar kimdir?

2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Ersin Özdamar kimdir? Ersin Özdamar, hangi işlere imza attı?

Burak Koltukoğlu kimdir?

2011 yılı başında Mimar Ersin Özdamar ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Burak Koltukoğlu kimdir? İşte Mimar Burak Koltukoğlu..

Celaloğlu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Yapı Anonim Şirketi, Burak Sulu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 200 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, İnönü Caddesi' nde kuruldu.

Burak Sulu kimdir Haberi

Burak Sulu kimdir

İstanbul Avrupa Yakası Kayaşehir'de konut projeleri inşa eden Celaloğlu İnşaat'ın sahibi Selehattin Sulu'nun oğlu Burak Sulu evleniyor. 


Burcu Eroğlu ile dünyaevine girecek olan Burak Sulu Celaloğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi.


Çiftin düğün töreni 3 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 19:00'da Wow İstanbul Otel'de gerçekleştirilecek. 


Biz de Emlakkulisi.com ailesi olarak genç çifte bir ömür mutluluklar...