19 / 04 / 2024

Burak Yılmaz evleri

Burak Yılmaz evleri

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Burak Yılmaz'dan servetlik tadilat!

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Beykoz Acakent'ten bir villa satın almıştı. Milli futbolcu, bin metrekarelik villayı yeniledi.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki villası dudak uçuklatıyor!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz'ın Beykoz Acarkent'ten aldığı villa dudak uçuklatıyor.

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Burak Yılmaz, Sea Pearl'den 3 milyon dolara daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi.

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Kuvant Yılmaz ve Burak Çakır ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Ümraniye Mahallesi, Köse Raif Paşa Sokak'ta kuruldu.

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Burak Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Neslihan Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Yılmaz İnşat Fuaye Turkuaz Evleri!

Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile konut sahibi olunan Yılmaz İnşat Fuaye Turkuaz Evleri toplam 106 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Yılmaz İnşaat imzası taşıyan projede satışlar devam ediyor..

Yılmaz Kılıç: Marka Evleri projesi ile insanların birbiriyle kaynaşmasını sağlayacağız!

Marka Evleri Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, Marka Evleri projesinde insanları evlerinden dışarı çıkarıp, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayacak peyzaj ve sosyal donatı alanlarının çokluğuna dikkati çekti.

Burak Yılmaz evleri Haberi

Burak Yılmaz evleri

Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen ünlü futbolcu Burak Yılmaz, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. 


Yılda 8 milyon euro kazanan futbolcunun, Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi. Ataköy ve Florya bölgesinde çok sayıda gayrimenkulü bulunan Yılmaz, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. 


Sea Pearl projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Milliyet...