29 / 03 / 2024

burca karacabey

burca karacabey

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bursa Karacabey'de satılık arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa Karacabey Belediyesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 146 bin 185 metrekarelik arsayı satıyor...

Bursa Karacabey için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Karacabey ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa Karacabey'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Akhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 170 bin 320 TL'ye satıyor...

Karacabey Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Karacabey Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karacabey tarafından kuruldu.

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

Bursa Karacabey'de 3 metruk bina yıkıldı!

Bursa’ya bağlı Karacabey ilçesinde Ocak ayı içerisinde 3 metruk binanın yıkımı gerçekleşti.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Karacabey Belediyesi 213 arsayı ihaleyle satıyor!

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan 213 adet arsa açık artırma usulüyle satılacak. İhale 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Karacabey Belediyesi’nin sattığı arsalarla ilgili soru önergesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karacabey Belediyesi’nin satış kararı verdiği mera alanlarıyla ilgili soru önergesii yanıtlamadı.

Karacabey'e huzurevi müjdesi!

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

burca karacabey Haberi

burca karacabey

Eskikaraağaç'a giderek incelemelerde bulunan Başkan Ali Özkan, burada Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör ile bir araya geldi. Özkan, Leylek Köyü'nde gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden bahsederek, "10 yıldır üvey evlat muamelesi gören Leylek Şenliklerini aldık, 3güne yayılmış bir festival haline getirdik. Köy meydanı ve iç sokaklarında ciddi anlamda bakım ve onarıma giderek evlerin büyük bir kısmının dış cephesinde gerekli tadilat çalışmalarını tamamladık. Boyanarak köye renk katmalarına yardımcı olduk. Köy içerisinden gölün kıyısına inen patikalara vatandaşların ve turistlerin kullanabilmesi için merpenler yaptık. Ve en önemli işlerimizden birisi köyün göl kıyısına taşınabilir duba sistemiyle bir iskele kurduk. Bu sayede hem göl içinde gezinti hem de mahalle sakinlerinin balıkçılıkta kullanabilecekleri bir...